Премиера на новия филм за Бургас с Джон Лоутън

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:57 / 01.12.2009
995
Национална телевизия „СКАТ", Община Бургас и легендарният рокпевец Джон Лоутън ви канят на премиера. На 5 декември /събота/ от 18.00 часа в залата на Куклен театър - Бургас за пръв път ще се прожектира новата серия на филма „Джон Лоутън представя община Бургас". Вокалистът на „Юрая хийп" и любимец на няколко поколения пристига специално за среща със своите бургаски зрители. Заповядайте! Входът е свободен.

Филмът пресъздава лятото на 2009-та година в Бургас. Пъстрата палитра от концерти и фестивали, бургаският плаж, морската градина, музеите и най-новите археологически разкрития са част от акцентите в новата творба. Всичко това е представено с много шеги и музика през погледа и преживяванията на един чужденец в Бургас - водещия Джон Лоутън.

Защо Бургас всяко лято удвоява своите жители? Какво привлича в града туристи, бизнемени и купонджии? Какво правят те по цял ден и как си прекарват вечер? На тези въпроси се опитва да отговори екипът на филма в състав: операторите Светослав Стойнов и Пламен Паскалев, монтажистите Стойчо Иванов и Мартина Чачевска, режисьор - Мартина Чачевска, продуцент - Валери Симеонов.

За 29 минути очарователният водещ Джон Лоутън успява да изпие коктейл на плажа, да отиде на опера, да се включи в „Спирит оф Бургас", да изнесе концерт на Летния театър, да разгледа пясъчните фигури, да хапне риба в прочутите капани край морето и да попита бургазлии и кмета на Бургас какво се е променило през шестте месеца от първата серия на филма.

Джон Лоутън и този път ще зарадва зрителите със свежо чувство за хумор, нови исторически факти и авторска рокмузика. По време на снимките той откри хиляди причини да прекара поне едно лято в Бургас и вие ще ги видите във втората част на филма „Джон Лоутън преставя община Бургас".


Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
12.08.2009 "Джон Лоутън представя община Бургас" утре
04.08.2009 Филмът за Бургас "Джон Лоутън разказва" влиза в образователната система
19.05.2009 Филмът на фронтмена на Юрая Хийп за Бургас готов, снима нови 4
08.12.2008 Приключват снимките на филма "Джон Лоутън представя... Бургас"
Още новини от Любопитни новини:
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...
Мон Дьо разказва за трудностите, през които е преминал
Роднина обрал Софи Маринова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).