Представиха изложбата "Светлините на Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:07 / 05.02.2009
1058
Фото изложбата "Светлините на Бургас" бе представена в бургаската градска галерия "Петко Задгорски". Кампанията на ПП ГЕРБ за осветяване на емблематични сгради в града бе запечатана в невероятните фотоси на фотографът Митко Димитров, който е член на ГЕРБ старейшини в Бургас.

Благодарение на кампанията на ПП ГЕРБ "Светлините на Бургас" само за два месеца бяха осветени 8 емблематични сгради. Драматичния театър Адриана Будевска, Нап - Бургас, Концертна зала "Иван Вулпе", Оперно-филхармонично дружество, Църквата "Св. Николай Чудотворец" в кв. Сарафово, медицински център "Св. Георги победоносец", сградата на Механотехникума и част дърветата по булеварда край Морската градина.

Предстои да бъде осветен дворът на училищата Иван Вазов и Константин Фотинов. Акцията стартира в началото на декември миналата година. Невероятните фотоси са дело на Димитър Димитров, наш колега и член на ГЕРБ-старейшини.

Стойността на вложените до момента средства е 18 500 лева. Парите за осветяването са осигурени с помоща на спонсори и приятели. Благодарение на анкетно проучване инициирано от ГЕРБ бяха разпространени над 20 хиляди флайера чрез търговската мрежа в града. Така гражданите имаха възможност да посочат кои други сгради желаят да бъдат осветени. Резултатите от проучването предсои да бъдат обработени. Бургаските гербери обещаха, че това е само началото от тяхното начинание, а Бургас ще стане по-атрактивен и приветлив не само за гражданите, но и за гостите на морския град.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).