Познахте ли го?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:59
328
Премиерата на телевизионния сериал "От местопрестъплението: Маями“ е през 2002 г. Оттогава са направени общо 10 сезона, като някои се излъчват и до днес у нас. Главният герой в поредицата е Хорейшио Кейн - бивш детектив от отдел убийства, настоящ ръководител на екипа следователи, които разследват престъпления в изпълнения с изненади град Маями. В ролята на рижото ченге е Дейвид Карузо, който не може да остане незабелязан.

Кариерата му е белязана от ролите на различни детективи, но нито една  няма толкова голямо въздействие, колкото тази на Хорейшио. Актьорът се оттегли от публичното пространство, но негова снимка от 2023 г. се появи в социалните мрежи. "Какво му стана“, "Никога нямаше да го позная“, "Сякаш не е той“, "Мъчно ми е, когато го гледам така“, са само част от коментарите към фотографията.

Това е една от редките снимки на актьора, а той все още е с червена коса, която сега е по-дълга от преди. В сериала той беше с елегантни костюми, а днес носи размъкнати спортни екипи. Фенове пишат още, че актьорът изглежда доста занемарен. Освен в сериала, който го направи известен, Дейвид участва в "Крал на Ню Йорк", "Рамбо", "Офицер и джентълмен", "Доказано жив“ и други телевизионни и филмови продукции. През последните години не се знае нищо за него и любовния му статус, въпреки че той пълнеше медийните колони с бурния си любовен живот.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1786):
14.10.2024 Маги Халваджиян: Кремена редовно ме проверяваше дали съм тъп
14.10.2024 По-малката дъщеря на Серина Уилямс е просто възхитителна
14.10.2024 Световноизвестен цигулар, роден в София, празнува днес!
14.10.2024 Аштън Къчър и Мила Кунис отново се оказаха в центъра на скандал
14.10.2024 Цитиридис мисли за бебе
14.10.2024 Лора Георгиева роди, бебето с интересно име
Още новини от Любопитни новини:
Скъпоценностите на Фердинанд отиват на търг
Маги Халваджиян: Кремена редовно ме проверяваше дали съм тъп
Световноизвестен цигулар, роден в София, празнува днес!
Полезна ли е сланината?
Погрешно схващане води до това, че много хора остават недиагности...
Лора Георгиева роди, бебето с интересно име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).