Поставят "Ножица - Трепач" в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:27 / 10.01.2011
1666
Пиесата, "Ножица - трепач" от Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс, ще се играе на 03.02 2011 г. на сцената на Бургаска опера от 19.00 ч, съобщиха организаторите. Цена на билетите са 12 лв. и 16 лв.

В постановката участват Веселин Ранков, Георги Къркеланов. Ненчо Илчев, Стефания Колева (гост), Иван Радоев, Гергана Данданова и Александър Дойнов. Те са от трупата на театър "Българска армия". 


Уникалното в пиесата е това, че публиката има шанс да стане сценарист и режисьор на видяното на сцената. "Ножица-трепач" е една пиеса, в която всяка вечер се извършва убийство. Жертвата е известна пианистка, а заподозрени са всички, които са я познавали. Всеки от тях има мотив, но извършителят е един. Започва разследване, в което и ти може да участва и публиката, за да реши отговора на загадката.


"Ножица-трепач" е уникално динамично представление, което нито веднъж не се повтаря. Защото всеки път действието взема различен обрат, благодарение на зрителя.

"Ножица-трепач" е любимата комедия на Америка. Играна е повече от прочутите спектакли "Котките" и "Клетниците".
"Ножица-трепач" е гледана от 6 000 000 души по света.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).