Пореден кралски гаф на злополучна кралица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:36
229
Кралица Мери, съпругата на датския крал Фредерик Х, е сочена за една от най-стилните и елегантни кралски особи в света. Като част от знатната фамилия, тя винаги е облечена подобаващо за всеки повод, на който присъства. Последният й делови ангажимент обаче я постави в неудобна ситуация.

Родената в Австралия кралица Мери пристигна на събитие в Копенхаген. Тя беше облечена изцяло делово – с черен панталон с висока талия, палто и с бяла ефирна риза. Фенове и фотографи обаче бързо забелязаха един детайл от визията й, който би смутил всеки – 52-годишната кралска особа имаше червило по предните си зъби.

Не е ясно колко време кралица Мери е прекарала с него по зъбите си и дали някой й е казал за гафа или тя сама го е забелязала.

Майката на четири деца присъстваше на събитието заедно със съпруга си, 56-годишния крал Фредерик, което беше организирано от президентската двойка на Исландия, която в момента е на двудневно държавно посещение в страната.

Пътуването на президента на Исландия до Дания е първото държавно посещение за Фредерик, откакто той се възкачи на престола през януари тази година, след историческата абдикация на майка му кралица Маргрете II.

Последният моден инцидент бележи серия от злощастни събития за кралицата през тази година. През август Мери претърпя инцидент с кон, който се случил по време на езда, в резултат на което тя носеше лепенка, която прикриваше драскотини по челюстта й.

През юли, докато тя беше на посещение в Гренландия, скутер премина през тълпата и я поваля на земята. В този момент тя поздравява свои фенове, когато е блъсната от превозното средство, управлявано от възрастен мъж. Само на метри от нея са били и две от децата й, което ужасило присъстващите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1741):
10.10.2024 Фирма за луксозни кърпи прекрати договора си с "Биг Брадър" заради подбора на участници
10.10.2024 Най-известното българско милионерско семейство се скара, всички разбраха
10.10.2024 Стивън Сегал бил готов да се бие за Русия и да умре за Путин?
10.10.2024 Скарлет Йохансон с ценен съвет за красота
10.10.2024 Уилям и Кейт с първи съвместен публичен ангажимент
10.10.2024 Виктор Стоянов вече не е ерген?
Още новини от Любопитни новини:
Виктор Стоянов вече не е ерген?
Скарлет Йохансон с ценен съвет за красота
Стивън Сегал бил готов да се бие за Русия и да умре за Путин?
Интересна татуировка показа бургаската батка Виктор от "Биг Брадъ...
Кога детето трябва да посети педиатричен уролог?
Майкъл Джордан се похвали с частен самолет за милиони 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).