Почитателки разхлаждат Георги Христов с ветрила на концерта му в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:48 / 08.08.2010
1161
Георги Христов запали горещите южни сърца на бургазлии още с появата си на сцената на Летния театър вчера /7 Август/. Хората го посрещнаха на крака и аплодираха шумно вечния му хит "С музика живея". Веднага след това запяха в един глас с него "Нямам нужда от много приятели".

Жегата в летния театър беше убийствена, но не попречи на певеца да се раздаде до край на своите почитатели, а те не спряха да го подкрепят през цялото време като пееха и танцуваха неуморно с него. Забавен момент беше едно от влизанията му в публиката, когато две загрижени почитателки започнаха да му правят вятър с екзотичните си ветрила.
Градусите на настроението се вдигнаха още, когато певецът започна да редува свои евъргрийни като "Чудак", "Черно и бяло", "Кой каквото прави..." и "Върни ми любовта" с най-новите си горещи латино хитове "Никога", "Сега разбрах" и "Още"...

Публиката буквално пощуря на интернационалната "Дива" и тоталния хит "I will survive".

Георги Христов омая хората с невероятния си глас си по време на изпълнението на своята версия на мексиканската народна песен "Камино", която неотдавна издаде в синглов албум. Тя, както и "Двама" /на Мария Нейкова/, която прозвуча премиерно за бургаска сцена, изправяха многократно гостите в театъра.

Другата премиера за Бургас бе актуалният радио сингъл - "Любов", която е по ноти на Алла Пугачова и текст на Жоро. Тя накара публиката да стаи дъх и да се наслади на всеки изпят тон.

Съвсем преднамерено по време на емблематичния си хит "Черно и бяло" певецът изчезна за кратко зад кулисите, за да смени белите одежди, с които се появи в началото на концерта, с лъскав костюм в другия му любим цвят - черно. 40-градусовота жега под покрива на театъра и изпепеляващите прожектори станаха повод за поредната шега от страна на звездата. "Мислех да остана с това елече повече, но няма как да ми се случи!" - заяви Жоро и с елегантен жест го захвърли пред бенда си. Шоуто продължи с динамичните парчета "Мечта" и "Шакадъм". Оттам нататък последваха седем биса, всеки от които предшестван от продължителни аплодисменти, на които артистът не можа да устои.

Специален комплимент към всички ценители на изкуството му бе "Не съжалявайте", с която Георги Христов печели "Мелодия на годината" през 1992 г.

Днес Георги Христов ще пее за почитателите си във Варна. Концертът е в летния театър, а билети се продават на касите на театъра и в Двореца на културата и спорта в морската столица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).