Почина иконично име в света на филмите за възрастни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:25 / 30.01.2024
966
Джеси Джейн почина на 43-годишна възраст след предполагаема свръхдоза.

Порнозвездата, чието истинско име е Синди Хауъл, е била намерена мъртва от полицията в дома си в в Мур, Оклахома, заедно с приятеля си Брет Хазенмюлер.

Полицията е реагирала на сигнал от работодателя на Брет, който не е чувал нищо за него от него от няколко дни. 

Порнозвездата участва в редица филми за възрастни, включително Pirates II: Stagnetti's Revenge, за който се твърди, че е имал бюджет от 8 милиона долара (£6,2 милиона). Това го прави един от най-скъпите порно филми, правени някога.

След като популярността на Джеси скача, тя в крайна сметка се мести в Playboy TV. Там тя е водещ на популярно шоу на живо, озаглавено Night Calls, както и на Playboy TV Naughty Amateur Home Videos.

Джеси Джейн е иконично име в света на филмите за възрастни и носителка на множество награди, включително AVN и наградите XBIZ. Тя също така пусна своя собствена гама от играчки за възрастни.

Това е поредния случай на порно актриса, която умира при неестесвени обстоятелства. Оливия Луа, Оливия Нова, Огъст Еймс, Тори Лав и Шийла Стайлз.

Тези пет млади известни порноактриси починаха за по-малко от три месеца преди няколко години, разтърсвайки индустрията и оставяйки порно общността да търси отговори.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).