Победителят от миналогодишния сезон на Hell’s Kitchen Станислав ще има собствено предаване

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:13 / 07.03.2024
2500
Тази неделя, 10 март, предстои началото на официалния подкаст на хитовото риалити предаване “Hell’s Kitchen". Водещ на “Кухнята след Ада" ще бъде победителят от петия сезон на кулинарната надпревара Станислав Иванов. Талантливият сладкар, който се превърна в любимец на зрителите, ще посрещне в студиото на подкаста най-интересните участници и звездите от отбора на Златните.

Първи гост в “Кухнята след Ада" ще бъде вайръл сензацията от сезон 6 Владимира Влахова. Тя беше една от първите отпаднали жени в риалитито, но остави следа с ярко розовата си коса и специфичната си професия - актриса във филми за възрастни. В подкаста Владимира ще разкаже подробно как е попаднала в тази индустрия, как семейството ѝ приема участието в Hell’s Kitchen и за кога е планирала сватбата с приятелката си в Испания.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).