Победителят от миналогодишния сезон на Hell’s Kitchen Станислав ще има собствено предаване

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:13 / 07.03.2024
2696
Тази неделя, 10 март, предстои началото на официалния подкаст на хитовото риалити предаване “Hell’s Kitchen". Водещ на “Кухнята след Ада" ще бъде победителят от петия сезон на кулинарната надпревара Станислав Иванов. Талантливият сладкар, който се превърна в любимец на зрителите, ще посрещне в студиото на подкаста най-интересните участници и звездите от отбора на Златните.

Първи гост в “Кухнята след Ада" ще бъде вайръл сензацията от сезон 6 Владимира Влахова. Тя беше една от първите отпаднали жени в риалитито, но остави следа с ярко розовата си коса и специфичната си професия - актриса във филми за възрастни. В подкаста Владимира ще разкаже подробно как е попаднала в тази индустрия, как семейството ѝ приема участието в Hell’s Kitchen и за кога е планирала сватбата с приятелката си в Испания.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5981):
30.10.2024 Това ли е "чуйекът" до влюбчивата бургаска батка извън къщата на "Биг
Брадър"?
23.10.2024 Коцето прибрал 20 бона от клипче в социалните мрежи?
16.10.2024 Да станеш баща на 83: Книгата на Ал Пачино е начин синът му да научи повече за актьора
14.10.2024 Журналист: Бионсе има повече кръв по ръцете си от Пъф Деди
09.10.2024 Най-известният брадър в България: Мъчно ми е, че не ме поканиха в студиото за първия епизод
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
Още новини от Любопитни новини:
"Обичам те, братко": Зейн почете паметта на Лиъм Пейн с емоционал...
Доц. д-р Лъчезар Лозанов: Част от пациентите с преддиабет имат но...
Истинският "Биг брадър" се завърна
Разкриват кой е владетелят с тяло на бог от Хераклея Синтика
Ново проучване разкрива значителната икономическа тежест на свърз...
Това е първият Мистър Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).