Плеяда от звезди на купона на bTV, kрасиви момичета нападнаха Валери Григоров

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:42 / 19.09.2024
455
Красиви момичета обградиха каскадьорът Валери Григоров на партито за новия сезон на bTV. Красавецът, син на шампионката по стрелба Мария Гроздева бе в компанията на приятели, но девойките не го изпуснаха от очи до края на купона.

Лицата на bTV Златимир Йочев и Мария Църцарова, Виктория Петрова и Юксел Кадриев, Лиляна Боянова и спортната редакция на телевизията пристигнаха първи на купона.

Продуцентът Нико Тупарев бе със съпругата си Катя, в приятелската компания на медийните шефки - Моника Станишева и Венелина Гочева. 

Почти всички настоящи и бивши звезди на bTV вдигнаха наздравица за новия сезон - Деси Стоянова, мастършефовете Илиян Кустев и Явор Сарафов, участнички от последния сезон на предаването "Ергенът" се радваха като деца и подскачаха на песните на Керана.

Самата тя в цялата си прелесна усмивка се появи под ръка с приятел и думите: "О, разбира се, че искам да се снимам с хората". Водещата на "Коя е тази песен?" изпя едни от най-големите си хитове, а веднага след нея глас извиси варненката Дара. С черните си очила и футуристично облекло, тя напълно отговори на дрескода на събитието - "Ти, в бъдещето". 

В сребристи рокли и сака се появиха и водещите на "Преди обед" - Франческа Папкала и Зейнеб Маджурова. 

Водещата на новините Лиляна Боянова бе в компанията на гаджето си - колегата й Николай Пенчев, противно на писанията, че двамата повече от година не са заедно.

Краси Радков пък пристигна в компанията на съпругата си Станислава, и двамата в отлична форма. Те са водещи на предаването "Бягство към победата".

Грандиозното начало на купона бе дадено от главния изпълнителен директор на медията Ралф Бартолайт, а след словото му започнаха лудите танци.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1334):
19.09.2024 Участничка напусна "Островът на 100-те гривни", въпреки че можеше да се
спаси
19.09.2024 Войната в "Игри на волята" става още по-жестока
19.09.2024 Рени го направи за първи път тази година
19.09.2024 Мими Иванова определено прекали с поправките
19.09.2024 Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
19.09.2024 ДесиСлава горда баба на внучка на 5 месеца
Още новини от Любопитни новини:
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).