Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
Автор: Георги Иванов 16:56 / 24.06.2024Коментари (0)927
© Фокус
Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме. Може би трябва да застанат финансово зад нея хора, за да видим отново тази свобода и красота на българската музика. Това каза за предаването "Денят на фокус" за Радио "Фокус" певицата Тони.

 

Тя сподели, че в телевизия ММ е имало много свобода за правене на хубава българска музика. Това е телевизията, която е подавала ръка на артистите. Иска й се това да се случи отново, но на едно по-различно ниво, защото ММ са пораснали и те също. В момента няма такава телевизия, която да подкрепя българската музика.

 

Водещата на телевизия ММ Руми, разказа историята на  телевизията, която е започнала съществуването си през 1997 г. като радио в Бояна. От 1998-2002 г. тя е била част от програмата на ММ. След пребиваване в чужбина и завръщането й през 2016 г.  правят концерт, посветен на 20 години телевизия ММ с 27 изпълнители в Зала 1 на НДК, а Лорийн е била гост на концерта. "Искахме да се усети емоцията от медията, от това, че сме подали ръка на може би най-големите звезди в момента на българската музика. И от тогава 2017 г. започнахме излъчване като стрийм, но хората не разбраха, че ММ го има отново като телевизия. Преди 2 години спряха излъчването й  по различни причини и в момента сме един сайт", обясни бившата водеща на телевизия ММ Руми.

 

Песента на Тони "Всичко било е на сън" става хит № 1 с излизането й. "Каризма" са авторите на песента", с които са работили в  клуб “Опера" съвместно.  Всичко е станало на шега и това е  старта на “Всичко било е на сън", нямало е дори видео. “Подавали сме си ръка. С Ненчо Балабанов сме озвучавали много анимации, и сме правили различни роли заедно, това е друга част от моята професия, тъй като съм завършила мюзикъл. Сега реших да работя със същия аранжор с който направих “Всичко било е на сън" , това е Мага, познат много добре. Музикант, който владее безброй музикални инструменти. И направихме една песен по мои музика и текст, аранжиментът е негов. Това парче е по една тъжна и лична история и изливам душата си в тази песен. Има една хубава препратка към първия ми сингъл "Всичко било е на сън" и че за втори път работя с Мага, от 2002 г. не съм работила с него", допълни Тони.

 

Руми покани всички слушатели, и тези, които носят емоцията на хубавата българска музика от края на 90-те - 2000-та година, и които са гледали телевизия ММ да заповядат на партитито, което ще се проведе  на 12 юли в Маймунарника от 20.00 ч. То е трето по ред, започнали са април месец, през май  “Уикида" са били основен гост, сега е Тони. На екрана в Маймунарника ще се излъчва архив от ММ, награди, архивни интервюта, които няма къде другаде да намерят. “Предстои една хубава вечер, дано  не вали дъжд, да си донесем усмивките и хубавото настроение и да се забавляваме", пожела Руми.

 

Очакването на Тони е много емоционално, защото от ММ  единствено са им подавали ръка за всеки сингъл. "Аз самата се чувствам като голяма част от тази телевизия и ми се иска да се намерят искински спонсори на ММ, защото това е нещото, което може да промени тотално музиката в България и отново да дойде красив ренесанс, който отново да изживеем",  подчерта Тони.

 

За българската музика в момента Руми смята, че има много хубави и качествени млади изпълнители, които са в ъндърграунда. Има фактори, които задушават музиката и не дават да се случват нещата и заради което ММ не може да съществува в този си вид. Но тя е оптимист и през ММ като дигитална медия, и с тези партита започват да представят млади български изпълнители като гости, преди основния гост, за да им дадат сцена. "Маймунарникът  е отговорно място, емблематично концертно пространство. Има подем, правят се хубави неща и трябва медия, която да ги лансира. В момента трябва да се намери разковничето с което да привлечем нашите си хора, да сме алтернативата за нашата си музика и който иска да ни слуша", отбеляза още Руми.

 

Тони пожела на българската музика, на артистите, на групите да бъдат искрени с това, което правят, тъй като то е ключът към сърцето на всеки човек!



Още по темата: общо новини по темата: 5808
27.06.2024 »
23.06.2024 »
22.06.2024 »
21.06.2024 »
20.06.2024 »
20.06.2024 »
предишна страница [ 1/968 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Крал Чарлз е болен от рак
50-ото Народно събрание
Формула 3 сезон 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: