Петър Стойчев: Гунди е много повече от легенда

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
20:59 / 26.10.2024
197
Гунди е вдъхновение. Добрият пример, който трябва да се предава от поколение на поколение. Много повече от легенда. Това написа легендарният ни спортист Петър Стойчев във Facebook, след като изгледа филма "Гунди - легенда за любовта".

"Любовта, отношението му към отбор и родина - това са вечни уроци. А "Гунди - легенда за любовта" е повече от филм, той пренася този пример и тези уроци във вечността.

Заслужава си да заведем децата ни да изживеят тези емоции и да видят този пример, частица от който да заживее и у тях. Имахме щастието да заведем на едва специална прожекция децата, трениращи плуване в "Левски", деца от футболния "Левски", от водната топка, артистичното плуване, деца от джудо клуб "Топалов"... Това е филм, който с гордост да показваме на всяко българско дете!

Благодарим на Иван и Андрей за възможността! И на всички актьори и други хора, оставили сърцето си, за да пренесат това вдъхновение във вечността!", добави още Стойчев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Това растение може да направи чудеса с косата ви
Кралев съжалява за избухванията си и призна колко е бил гладен
5 продукта, които не трябва да държите в хладилника
Изненада в "Игри на волята", Елвиса се завръща
Ергенката Валерия отново се озова в спешното: Помислих си, че уми...
Здравко от Приморско засне много притеснително явление на остров ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).