Папи Ханс притесни феновете си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:15 / 18.09.2024
485
Папи Ханс е скъсал коленни връзки. Певецът дори намеква, че тази травма не му се случва за сефте. Когато лекарят го попитал как отново се е подредил така, изпълнителят на "Кекс" показал клипче от свой концерт.

На него поп звездата изпълнява някакъв странен, но забавен за публиката танц на сцената, микс между брейк и казачок. Той наистина натоварва изключително коленете, така че е възможно да е причина за премеждието на Папи Ханс.

"Не знам да е късал коленни връзки. Щеше да ми каже, ако има такова нещо. Но веднага ще го питам", коментира майката на певеца - поетесата Кристин Димитрова. "Ще го видя днес", добави тя, без да уточнява къде точно ще се състои срещата им. Димитрова спомена още, че заминава в чужбина, докато синът й се връща в родината. "Бяха на плаване с катамаран със Сара край Гърция", допълни майката на Папи Ханс.

Фенове на поп светилото се обезпокоиха сериозно от инцидента с любимия си изпълнител. Те обаче си задават въпроса как такъв трениращ всекидневно с часове във фитнеса и нонстоп танцуващ на сцената млад мъж е допуснал това да му се случи. И пожелават на популярния певец да се пази и да не се впуска в толкова динамични танци на участията си.

Досега Папи Ханс не е пропускал да помества кратки видеа на своите тренировки във фитнеса и различни физически упражнения за "здрав дух в здраво тяло". Миналата година той сподели, че е минал през период на депресия, но се е изцерил с писане на песни. 

"Животът ми невинаги е бил лъскав", признава певецът. "Аз самият съм бил потиснат човек. За себе си мога да кажа, че съм отраснал без никакви пари. Изработил съм си всичко сам и имах изключително стръмен път към това да се чувствам добре. Единствено мога да кажа, че съм човек, който спазва собствените си обещания и се труди много", откровеничи Папи Ханс.

Слуховете не бяха пощадили и връзката му с актрисата и моделка Сара Драгулева. Те ту го разделяха с младата красавица, ту отново го събираха. Истината е, че двамата са заедно и любовта им не е помрачена от нищо. Папи Ханс качваше цяло лято видеа, в които твърдеше, че е много щастлив. На катамарана, с който обиколиха Гърция по море, изпълнителят и неговото любимо момиче се отдадоха в компанията на свои приятели на пълен релакс и наслада от пътешествието.

Наследникът на известната поетеса и на покойния професор по английска литература в СУ Владимир Трендафилов е влюбен в кръстосването на водната шир. "Мисля, че само на лодка мога да изкарам четири дни, без да изперкам", довери наскоро Папи Ханс за "България Днес" .

Виж коментарите (0)

Още по темата (1329):
19.09.2024 ДесиСлава горда баба на внучка на 5 месеца
19.09.2024 Дичо се завърна не къде да е, а в D2
19.09.2024 Ергенка се показа бременна
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
Още новини от Любопитни новини:
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).