PR експертът Максим Бехар стана певец, издаде първия си сингъл

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:28 / 18.10.2023
634
Световноизвестният PR експерт Максим Бехар дебютира на музикалната сцена и то директно в ефира на най-популярното американско R&B радио Hоt 21. В първия си сингъл "PR We Are“ Бехар си партнира с българката рап легенда Мишо Шамара, неговия син Lil Sha и американската кънтри сензация от Нешвил Сара Харалсън. Песента направи своята двойна премиера този вторник едновременно в Ню Йорк в ефира на радио Hot 21 и в София – по БГ Радио.

"Почти случайност ни събра в студиото с Мишо Шамара и сина му и само за няколко часа направихме песента – разказва Максим Бехар. За наша изненада тя бързо трупа фенове и след като я изпратихме на няколко радио станции в САЩ, където Мишо живее със семейството си, от влиятелното Hot 21 реагираха мигновено и предложиха промоцията да бъде първо при тях. Реших обаче, че за това трябва да имам и български партньор и приятелите ни от БГ радио откликнаха веднага.“

Бехар, който е автор на текста, заедно с Lil Sha, е посветил дебютното си парче на бизнеса, в който работи от 30 години и с който има десетки световни успехи – PR-а. Това всъщност е първата и единствена песен в света, правена някога за този бизнес.

Включването на нежните вокали на Сара Харалсън в сингъла също става почти на шега. Бехар я кани да стане част от проекта, след като се запознава с нея случайно в софийски пъб, където тя миналия месец има участие само за една вечер с групата на българския издател и кънтри певец от Велико Търново Нейко Генчев. Певицата чува демо версията на "PR We Are“ и веднага се съгласява да се включи в нея. Самата Сара Харалсън е популярна американска кънтри певица, чийто талант към момента ѝ е завоювал 4 предложения за номинация от тазгодишните награди Grammy. Тя има десетки издадени албуми, покорявали американските класации.

"Естествено, доста се учудихме – рап песен изпълнена от Максим Бехар, който всички в България познаваме в съвсем друга роля. Песента и идеята зад нея много ни хареса – тя е написана от българи, изпълнена от българи и за секунда не се поколебахме да си партнираме в този проект“, каза Николай Янчовичин, изпълнителен директор на групата БГ Радио.

Мишо Шамара и сина му Lil Sha живеят в Чикаго, САЩ, от десетина години. Lil Sha успешно развива своята музикална кариера на местния пазар, като вече има няколко хита в американските рап класации и е писал музика за няколко известни американски рапъри. Тази година заедно с групата "Гумени глави“ те имаха зашеметяващо турне в България, което завърши с впечатляващ концерт в Лондон пред българската и британската публика.

"Беше много вълнуващо да участваме в този проект. За мен Максим винаги е бил пример за това как трябва да се работи и как човек трябва да се държи в обществото, но сега успяхме да видим неговия професионализъм в действие и той наистина е на световно ниво във всичко, което прави. Сигурен съм, песента ще има грандиозен успех в международните класации“, каза Михаил Михайлов, известен с прякора Мишо Шамара и с култовите си хип-хоп песни от началото на 90-те.

Максим Бехар възнамерява да продължи да развива музикалната си кариера и занапред, заедно с основния си PR бизнес, където през миналата година той бе обявен от авторитетното световно издание PR Week за "Най-добър PR професионалист в Европа“. През тази година той издаде още две книги, получи държавно отличие от президента на Литва, и реализира с компанията си М3 Communications Group, Inc. стотици успешни  бизнес проекти, високо оценени от техните клиенти.

Песента "PR We Are“ можете да слушате в Spotify тук, както и в Apple Music и в над 100 други световни музикални платформи.

Видеоклипът към сингъла, изработен в студиото на M3 Communications Group, Inc. от Кристиян Неделчев, също е вече лайв в YouTube.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).