Откриха изложбата "България през погледа на младите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:11 / 01.04.2010
1311
"България през погледа на младите" е темата на изложбата открита от Клуб „Култура" към Сдружение „Младежки глас" със съдействието на Галерия „Богориди" и Сдружение „Алианс за прогрес".

Специални гости на събитието бяха Областния управител на Област Бургас Константин Гребенаров и заместник-областния управител Златина Дукова. Областният управител Константин Гребенаров поздрави младите таланти, пожела успехи в бъдещото им развитие и весели великденски празници.

„Да подкрепим и да дадем поле за изява на младите таланти на България, които да покажат своите творби е нашата цел на инициативата," каза Тодор Йосифов председател на Сдружение „Младежки глас".

„Ние сме младежка организация, която показва творческото развитие на България през погледа на културата" сподели Даниел Недялков председател на клуб „Култура" към Сдружение „Младежки глас". Изложбата бе открита с изпълнение на ученици от средно музикално училище „проф. П. Владигеров" - Бургас . Представени бяха скулптури и картини, изработени с маслена и акварелна техника.

Изложбата ще бъде в Галерия „Богориди"до края на седмицата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мери Бойс Бенд представят видеото към песента "Здравей" тази вече...
Уил Смит празнува
Сиромахов: Някои хора заслужават уважение, а други – не
Кои са сутрешните практики за контрол на кръвното налягане?
Водеща в bTV: Измина най-трудният и най-самотният месец в живота ...
Милко Калайджиев на 73: Пее легендарни песни и е откривател на на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).