Отиде си съпругата на актьора Иван Балсамаджиев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:56 / 02.01.2024
1479
Съпругата на актьора Иван Балсамаджиев  - Десанка е починала. За това съобщи техният син във фейсбук - Ангелин Балсамаджиев:

"Отиде си майка. В типично неин стил се разбра със смъртта и ни изчака да посрещнем новата година, за да не ни занимава със себе си. При нея нямаше сиво. "Удряше" право в брадата, когато не беше съгласна и закриляше като един рус ангел, когато обичаше. Заля ме с любов през живота ни. Една такава ненормална, дори нелогична, неистова любов...

Отиде си майка. Бавно, мъчително, тежко и болезнено. Точно като тате. Едва няколко дни преди днешния черен вторник душата й се отдели, за да я почака горе. Беше с бистър ум, но с разкашкано тяло. Майка остави след себе си диря, пълна с добро.

Благодарен съм на всички, които бяха до нас в тежките месеци! Те знаят кои са. Не се сърдя на тези, които избраха да си спестят тревогите! Те знаят кои са.

Поклонението ще бъде на 04.01(четвъртък), 14:00, Централни софийски гробища. Който иска да си каже сбогом с моята сладка сръбкиня, е добре дошъл. Хвала тебе, душо моя - ти живя обичана!"

Иван Балсамаджиев е женен за Десанка Павлович, дъщеря на режисьора Жарко Павлович. Иван почина на 57 години в София на 3 април 2010 г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).