Организират тържествено четене по повод 190 години от рождението на Георги Раковски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:11 / 30.03.2011
544
Военен клуб - Бургас и Литературен клуб "Христо Ботев, организират тържествено четене по повод 190 години от рождението на Георги Стойков Раковски. То ще се проведе днес от 18.00 часа в к-с "Меден рудник", Военен дневен център - бл. 425.

Доклад за живота и дейността на Раковски ще представи поетесата Йорданка Гогова. Свои творби ще четат: Димитър Костадинов, Неделчо Йорданов, Ангел Лазов, Радка Илчева, Стойка Маринова и Георги Аргиров. Входът е свободен.

Годишнината от рождението на Раковски ще се чества и на следващия ден - 31 март 2011 г. - от 18.00 часа в зала №3 на Военен клуб - Бургас.

Организатори са отново Военен клуб - Бургас и Литературен клуб "Христо Ботев", заедно с Регионална дирекция "Архиви" - Бургас и общински комитет "Васил Левски" - Бургас.
Доклад за живота и дейността на Раковски ще представи Данка Георгиева - директор на Регионална дирекция "Архиви" и председател на общински комитет "Васил Левски".
Свои творби ще прочетат: Димитър Костадинов, Неделчо Йорданов, Ангел Лазов, Радка Илчева, Стойка Маринова, Иван Бъчваров, Георги Аргиров и Йорданка Гогова. В музикалната програма ще участва ДВС "Точно време" с худ. ръководител Жени Лалчева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...
Мон Дьо разказва за трудностите, през които е преминал
Роднина обрал Софи Маринова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).