One Direction с първо изявление след смъртта на Лиъм Пейн 

Автор: Илиана Пенова
Коментари (0)
09:54
185
Бившите колеги на Лиъм Пейн от групата One Direction казват, че са "напълно съкрушени" от смъртта на техния колега от групата.

В изявление, подписано от Луис Томлинсън, Зейн Малик, Найл Хоран и Хари Стайлс, те казаха: "След време и когато всеки може да го направи, ще има още какво да се каже“.

Поп звездата, която стана популярна в X Factor през 2010 г., почина след падане от третия етаж на хотел в Аржентина, съобщи полицията, пише BBC.

По-рано семейството на Пейн каза, че е "с разбито сърце", когато отдадоха почит на "мила, забавна и смела душа" след смъртта му.

Изявлението на групата добавя: "Ще отделим известно време, за да скърбим и да обработим загубата на нашия брат, когото много обичахме.“ и завърши: "Ще ни липсва ужасно. Обичаме те, Лиъм."

Оли Мърс, който участва в The X Factor година преди One Direction, също сподели своите съболезнования в Instagram, като каза, че е "изгубен за думи“ и описа смъртта на Пейн като "опустошителна“.

За певеца скъпрят и много други творци и приятели:

Мурс каза, че "винаги са се смяли добре", когато са се срещали, най-вече говорейки за "колко досадно добре е изглеждала косата му винаги или за любовта ни към Бекс, старите дни на XF [X Factor] и турнето, което споделихме заедно.

"Лиам споделяше същите страсти като мен, същите мечти, така че това да види как животът му свършва толкова млад, ме удря тежко. Наистина съм изкормен и съсипан за семейството му и, разбира се, за неговия син Беър, който губи баща.“

Дермът О'Лиъри, който беше водещ на X Factor, когато Лиъм се появи, публикува снимка на двойката на сцената, като озаглави публикацията в Instagram: "Най-лошата новина".

"Спомням си го като 14-годишен, който се яви на прослушване в X Factor и ни взриви, пеейки Синатра. Той просто обичаше да пее“, пише той.

"Той винаги беше радост, имаше време за всички, учтив, благодарен и винаги беше смирен.“

 

Американският певец Чарли Пут, съавтор на песента на Пейн от 2017 г. Bedroom Floor, каза, че е в "шок" след смъртта на Пейн.

Чарли публикува снимки на двамата, които работят заедно, заедно с надписа "Лиам винаги е бил толкова мил с мен“.

Лиъм Галахър от Oasis, написа на X: "Животът е ценен, деца, и можете да го направите само когато стане лесно.“

DJ и музикален продуцент Зед, който участва заедно с Пейн в песента Get Low от 2017 г., нарече смъртта на певицата "абсолютно сърцераздирателна“.

Boyband Backstreet Boys каза: "Думите не могат да изразят емоциите, които колективно изпитваме в момента, и изглежда, че останалият свят е в същата лодка.“

Американският певец и рапър Ty Dolla Sign каза, че Пейн ще му "липсва“, надписвайки видеоклипове и снимки в историята си в Instagram: "Току-що говорихме с теб преди два дни, моето момче“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5):
18.10.2024 Екипът на Лиъм Пейн към бившата му годеница преди смъртта му: Ако нещо му се случи, Вие не само ще обвинявате себе си, но и целият свят ще Ви обвинява
18.10.2024 Луи от One Direction за сина на Лиъм: Ще бъда чичото, от когото се нуждае в живота си, и ще му разказвам истории за това колко невероятен е баща му
17.10.2024 Аутопсията на Лиъм Пейн показа от какво е починал
17.10.2024 Семейството на Лиъм Пейн с изявление след смъртта му
17.10.2024 Приятелката на Лиъм Пейн си е тръгнала от Аржентина няколко дни преди фаталната му смърт! Обяснението й е доста странно
Още новини от Любопитни новини:
Димитър Маринов: По-трудно е да разсмееш, отколкото да разплачеш ...
На каква температура да настроим бойлера, за да намалим разходите...
Сърцето на Шопен спира да тупти на днешната дата преди 175 години...
Култов сериал се завръща
Над 3000 нови думи има в българския език
Слави трябва да почерпи днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).