Нумеролози: Днес е най-щастливият ден от началото на хилядолетието

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:56 / 10.10.2010
772
Днес според нумеролозите е най-щастливият ден от първото десетилетие на 21-и век - десетия ден от десетия месец на десетата година от века, обяви Би Би Си. На всичко отгоре "трите десетки" се падат в неделя, което подчертава специалния статутна днешния ден.

Според Би Би Си службите за регистрация на бракове и църквите са претрупани от заявки за сключване на брак от десетки хиляди двойки.

Традиционно числото 10 се смята за символ на висша хармония. В изотерическата литература десетката се смята за проявление на божествения замисъл в материалния свят. Според астролозите трите десетки на днешния ден са магически и имат особен смисъл и сила.

От своя страна метеоролозите твърдят, че днес е последният ден от годината може да се наблюдава мощен звездопад, който с различна интензивност продължава вече три месеца. Онези, които успеят да видят падаща звезда на деня с трите десетки, неминуемо да са късметлии.

През следващите две години също ще има щастливи дати - 11 ноември 2011 г. и 12 декември 2012 г. След това Щастлив ден ще има чак на 1 януари 3001 г.

Източник: БТА


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).