Нови имена идват за SPIRIT of Burgas 2011

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:36 / 16.03.2011
1049
След Moby, SKUNK ANANSIE и DEFTONES са двете нови имена от голямата световна музикална сцена, които потвърдиха участието си на SPIRIT of Burgas 2011. Англичаните от SKUNK ANANSIE, чието звучене разби представите за рок при появата им в средата на `90-те години, ще се появят на Основната сцена на фестивала във вечерта на 13 август, събота. Атрактивната Skin ще излезе заедно с Cass, Ace и Mark Richardson пред публиката на Централния плаж в Бургас в 21ч. в съботната вечер за дву-часов гиг. Появата им ще се случи непосредствено преди излизането на Moby на същата тази сцена - музикантът, който първи с готовност потвърди присъствието си на SPIRIT of Burgas 2011. 24 часа по-късно, в последната фестивална вечер - на 14 август, отново на Основната сцена ще излезе калифорнийската банда DEFTONES. Deftones се ражда през 1989г. в Сакраменто. Стилът, който Stephen Carpenter, Chi Cheng, Abe Cunningham, Frank Delgado и Chino Moreno създават е толкова алтернативен, че трудно може да бъде вкаран в каквито и да било рамки. Опитите за определянето му тръгват от алтърнатив метъл и дрийм поп, минават през ню метъл и пост-геридж, за да стигнат до рап метъл и пост-хардкор. През изминалата година Deftones изкараха шестия си студиен албум "Diamond Eyes". Дори онези, които не са фенове на твърдия рок, няма как да са подминали името на Deftones през годините - трака им "My Own Summer (Shove It)" влезе в саундтрака към култовата кино лента "Матрицата". Освен, че напоследък активно обикалят по фестивали из целия свят, музикантите от групата вече са съсредоточени и върху работата по нова тава, с работното заглавие "Eros".

Скоро SPIRIT of Burgas ще обяви и други имена, потвърдили своето участие на таз-годишното издание на фестивала, което за втора поредна година ще премине под BECK'SPERIENCE, музикалната платформа на немска марка бира номер едно в света - Beck's. Водени от изключителния успех на миналогодишното издание, SPIRIT of Burgas с подкрепата на Beck's, марката на избора, тази година ще предоставят на почитателите си още по-пълно изживяване, като излязат извън рамките на трите фестивални дни. Феновете ще могат да се включат в серия от партита в цялата страна, подгряващи най-мащабното лятно музикално събитие.

Виж коментарите (0)

Още по темата (46):
10.11.2011 Spirit of Burgas отново е номиниран за най-добър в Европа. Подкрепете го!
16.08.2011 Милена и феновете й заглушиха Leftfield
15.08.2011 Световните имена на Spirit-a очаровани от фестивала
15.08.2011 Часове след Spirit-а централният плаж е вече чист
15.08.2011 И днес БДЖ отпуска допълнителни вагони заради Spirit-а
14.08.2011 The Pomorians i Skre4 взривиха феновете на "На тъмно" сцената на Spirit of Burgas
Още новини от Любопитни новини:
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...
Мон Дьо разказва за трудностите, през които е преминал
Роднина обрал Софи Маринова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).