Нова класика между Марсилия и Монако очаква почитателите на френската Лига 1

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:42 / 26.01.2024
1487
Олимпик Марсилия посреща Монако на своя “Стад Велодром" в нов вълнуващ мач от френската Лига 1. Марсилци имат възможност да се доближат до Топ 4 на шампионата, но само ако постигнат успех в събота. От своя страна, Монако ще опита да запази мястото си в четворката.

Спортни залози със супер завишени коефициенти за двубоя между Марсилия и Монако могат да бъдат поставени в спортна секция winbet.bg. Но какво може да се очаква от този двубой?

Два от най-силните френски тима един срещу друг на “Велодром"

Олимпик Марсилия е без загуба в последните пет срещи от Лига 1. Отборът на Дженаро Гатузо има три победи и две равенства, но ремитата в предходните два мача смъкнаха тима до седмо място във временното класиране. Марсилци обаче се намират на само точка зад шестия Реймс, което им дава достатъчно добри перспективи да се завърнат в шестицата.

В последния си мач Олимпик Марсилия се изправи срещу Страсбург у дома, но записа разочароващо равенство 1:1 на “Велодром". Самюел Жиго откри резултата с ранен гол, но домакините разочароващо допуснаха изравнително попадение в добавеното време на срещата.

Дженаро Гатузо може да направи някои промени в състава си за предстоящия мач. Жан Онана може да се завърне в стартовия състав на Марсилия, докато младият Ноам Майока-Тика също може да освежи играта на бившия европейски шампион.

Монако се движи добре в Лига 1 през този сезон. Монегаските са на четвърта позиция в класирането, но само на точка зад третия и на две точки зад втория. Това дава на Монако отлична перспектива дори да се изкачи в подреждането, но при постигнат успех на “Велодром" в утрешния двубой.

За съжаление на всички фенове на бившия тим на Димитър Бербатов, Монако записа своето 5-о поражение в шампионата в предходния кръг. Монегаските срещнаха у дома тима на Реймс, но срещнаха твърде голяма съпротива и допуснаха загуба с 1:3. Бен Йедер вкара единствения гол за Монако в мача, но Реймс игра значително по-добре и успя да грабне трите точки.

Висам Бен Йедер остава основният реализатор на тима през този сезон. Миналият през Севиля футболист има 9 отбелязани гола в Лига 1 от началото на кампанията. Той ще бъде основна опасност за отбраната на Марсилия в предстоящото дерби на “Велодром".

За първи път на българския пазар - Ранно изплащане за брой голове

WINBET е първият български оператор, който представи на родния пазар промоцията “Ранно изплащане за брой голове". Благодарение на нея, футболните фенове могат да се възползват от по-ранно затваряне на залозите им на пазар Над 2.5 гола. Ако до 33-ата минута са вкарани два гола в съответния мач, залогът се маркира като печеливш и автоматично се затваря.

По-висок коефициент с Персонален Power Boost

С между 5 и 10 процента може да бъде увеличен коефициентът при избрани спортни събития в WINBET, благодарение на Персонален Power Boost. Конкретният размер на увеличението зависи от ставката на пазара, който потребителят е избрал за своя залог. Например, ако коефициентът на посочения пазар е между 1.50 и 1.99, тогава увеличението ще бъде 5%. И съответно, увеличението ще бъде 10% за пазари с коефициент 2.00 или над 2.00.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Гери Малкоданска се завръща с нов тв проект
Празник е! На днешния ден женитбата ще доведе до бърза раздяла
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Скандалната Анджела Ташева напусна "Биг Брадър" преди елиминациит...
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
Тази вечер изгрява зрелищно пълнолуние


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).