Нова доза напрежение в кралското семейство!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:33 / 11.02.2020
1821
Човек, близък до британското кралско семейство, издаде кошмарни новини за отношенията между принцовете Уилям и Хари. Оказа се, че много преди "Мегзит“ синовете на покойната принцеса Даяна и принц Чарлз са имали много проблеми помежду си.

Отношенията между двамата започнвали да се влошават още през 2017 година. Това се е случило, след като Уилям дал неочакван съвет на Хари за отношенията му със сегашната му съпруга Меган Маркъл.

"Не го слушаше и действаше по свой начин. Скоро направи предложение за брак на любимата си и се ожени за нея. Оттогава в кралското семейство се случиха много неща, но пресата продължи да пише за трудните отношения между братята заради Меган. Сега Хари и Уилям все още са в доста обтегнати отношения особено, след като херцогът на Съсекс се премести в Канада и се прости с кралските си задължения“, казва човекът, близък до кралското семейство.

Оказа се, че Уилям посъветвал Хари да не бърза в отношенията си с Меган Маркъл. Тогава думите на по-големия принц обидили и ядосали по-малкия престолонаследник. 

"Не се раделиха добре, но и двамата изпитват облекение, че вече всичко е свършило“, споделя той и допълва: "Може би Меган и Хари не са измислили всичко както трябва, но искаха да са щастливи. Кой може да ги обвинява за това?“.

В същото време според него през последните седмици Уилям и Хари започнаха да общуват повече, което може да означава, че с времето ще могат да подобрят отношенията си.

Самите братя в официалния си коментар нарекли новината за своята вражда "лъжлива“. Те заявиха, че разпространената информация, че Уилям е казал, че той и брат му са станали "непознати един за друг“, са неверни.

"В британските и световни медии се появи невярна информация за връзката между херцозите на Кеймбридж и Съсекс. За братята подобни твърдения изглеждат обидни и вредни“, допълва човекът, близък до кралското семейство.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Кои са храните с най-високо съдържание на протеин?
Кои храни благоприятстват мозъчната функция
Есенните бебета имат свои уникални особености
Много вкусна рецепта за крем супата с тиква
Любовни трепети за три зодии
Известен актьор разказа страшни неща за жена си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).