Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нов български филм с предпремиера в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:41 / 13.09.2012Коментари (0)1716
©
Най-новият български филм с предпремиера в Бургас на 27 септември. "Пъзел" е пълнометражния дебют на Иво Стайков, който е и сценарист на филма. В "Пъзел" ще видим любимеца на много български жени - Асен Блатечки (Ник), влюбен до уши в прекрасната Станимира Колева(Ирен). Eдно от големите световни имена на модния подиум, реализирала многобройни участия в световни фотосесии - Станимира Колева дебютира на голям екран именно във филма на Иво Стайков, след което е забелязана и получава покана да участва в сериала "Стъклен дом". Станимира постоянно пътува за снимки между Париж, Милано и Лондон, но се връща у нас специално за премиерата на "Пъзел".

Асен Блатечки блести в една роля с огромен диапазон - от романтично влюбено момче, до зрелия мъж, пред когото животът поставя своите сурови правила - но дали героят ще ги спази..?!

"Пъзел" е романтична, но в същото време позитивна и на моменти дори комична история за живота, в която всички са като парченца от един пъзел, съставен от отделни елементи, всеки от които може да се съедини само с друг, точно определен, за да се нареди картината. Често пъти, обаче съдбата реди парченцата по свой начин и поставя на празното място друго, почти същото, но почти... Винаги остава празно място... Новият филм на Иво Стайков търси отговора на въпроса "Дали съдбата може да бъде пренаписана".

Филмът е заснет основно в София, но всички морски кадри които ще видите са направени в залива на двореца Евксиноград във Варна, благодарение на любезното съдействие на бившия шеф на НСО, ген. Димитър Димитров, който изрично издава заповед за достъп. Сериозна подкрепа за филма оказва лично кмета на гр. Варна, г-н Кирил Йорданов и кметската администрация на морската ни столица.

Официалната премиера на" Пъзел" в София е на 25 септември в кино Арена - Запад. Именно там първите зрители ще имат възможност да видят голяма част от основния екип на филма, на чело с Асен Блатечки, Станимира Колева, Джоко Росич, Павел Попандов, Александра Сърчаджиева, Роберт Янакиев и др.

На 3 октомври филма ще има и официално представяне във  Варна, където ще подгряват момчетата от обичаната българска група БТР, които също са част от актьорския състав на "Пъзел".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Софка заминава
16:40 / 21.09.2024
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: