Не само фенове питат "Бременна ли е Емилия"?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:44 / 08.07.2024
1394
Вече и собственици на заведения питали Емилия дали е бременна, сподели самата тя в интервю за предаването "Преди обед" по Би Ти Ви. До въпросите се стигнало заради упоритите слухове, че чака четвърто дете. Емилия има син и дъщеря от бившия си мъж – бизнесменът Коко Динев, и дъщеря от настоящия си съпруг Жорж Башур.

"В моя род жените имат коремчета... Особено като пея на живо тежки балади по участия, случва се някой път да ми понаедрее коремчето и някой като ме щракне, после върви обяснявай. През години съм била поне 10 пъти бременна, така че...", пошегува се Емилия със слуховете за себе си. Мислела да не се обяснява, понеже не й е в природата, но този път направила изключение, понеже собственици на заведения започнали да звънят с въпроса дали е бременна. Искали да са сигурни, че няма вероятност да откаже поети участия.

Емилия не коментира другата упорита клюка, че е разделена с мъжа си Жорж Башур. В интервюто си обаче създаде впечатление, че са заедно. Въпреки това, слуховете в тази посока не стихват.

Интерес предизвика и скорошният й неочакван дует с Драгомир Драганов, известен като Драго Чая, покрай предаването, което водеше преди време в ефира на БНТ. Бившият водещ се появи на участие на Емилия в популярно заведение в началото на юни. Явно двамата се познават, защото след размяната на любезности, Драго се качи на сцената и запя в дует с попфолк звездата, припомня HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1624):
06.10.2024 Християн Гущеров си тръгнал бос от казино
06.10.2024 Наша актриса се показа с бебе на ръце. Фенове питат станала ли е майка
тайно?
06.10.2024 Една емблема на 70! Готви специален концерт
06.10.2024 Валерия се отрече от Евгени, предпочете кучетата
06.10.2024 Нина Добрев: Челюстта ми все още е на пода
06.10.2024 Удар под кръста: Даниел Петканов се подигра с Алекс Богданска
Още новини от Любопитни новини:
На три зодии няма да им е лесно през октомври
Скритите опасности в кухнята: Вредата от маргарина, палмовото мас...
Една позабравена емблема се завръща
Не си топлете яденето в микровълновата, донесено в пластмасова ку...
Предизвикателства и трудности за някои зодии днес, други са благо...
Един млад режисьор и сценарист се захвана да прави филм за Милен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).