Не пропускайте премиерата на комедията "Игра за двама"!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:10 / 21.03.2023
1261
На 23 март (четвъртък) от 19 часа в зала "Тончо Русев“ на Културен дом НХК на сцената ще излязат Стефани Ивайло и Александър Кадиев с премиерата на "Игра за двама“. Комедията разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

Актьорите ще поканят публиката да надникне зад кулисите в "кухнята“ на театъра, като сменят пред нея цели 16 роли. Забавните и пъстри образи, които ще покажат, са на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти…

Темата за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените разгръща авторът на пиесата Иво Сиромахов. Режисьор на творбата е Златомир Молдовански, сценограф – Ивелина Минева, а музикалното оформление е на Стефан Здравески.

Гостуването на забавната постановка в Бургас се организира от ПК "АЖУР ПИКО" и  Културна организация "Арт ателие." Билетите са в продажба на касата на НХК . За повече информация и резервации: тел. 0894 898098 Маруся Русева /Организатор Арт Ателие/.

Елате да се посмеете - защото животът е игра, в която всички ние участваме и е важно да сме в добро настроение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кога се слага киселото зеле?
Трите растения в саксия, които ще повлияят на добрата климатизаци...
Температурните амплитуди с помощта на климатик – време е за настр...
Защо не бива да спим по корем
Галена се завърна
Джо Лин Търнър и Мария Илиева представиха своя дует


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).