Наум Шопов прекали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:38 / 30.06.2024
833
Актьорът Наум Шопов взе решение да се раздели в автомобила си. Преди дни актьорът пусна "Тесла"-та за продажба, като й търси 90 000 лева. Колата е на 3 години и синът на Христо Шопов е втори собственик на возилото. Той я купи преди 2 г. за малко над 100 бона. Д-р Тасев от сериала "Откраднат живот" доста е надул цената на возилото, явно защото е шофирана от него.

Младият Шопов е известен със своята педантичност по отношение на външния си вид, возилата си, като и видеата си в социалните мрежи. Инфлуенсърът подробно е описал всички подобния по автомобила и аксесоарите, които според него са на стойност 11 700 лв. Електричката е в бял цвят, каквото са всичките возила на семейството. 

Наум много държи колите му да са бели и не прави компромис и с цвета. Синът на актьора Христо Шопов, който е заклет автоманиак, все още не е разкрил каква ще е новата им кола. Преди време половинката на Теа Минкова разкри, че мечтае за "Порше Тайкан", което също е на ток, но струва около 300 000 лева. Сума, която Наум на този етап няма да даде за автомобил, защото с годеницата му искат да инвестират в още един дом – къща или апартамент.

"Тесла Модел 3" от 2021 г. са продава за около 50 бона, а Шопов й иска цели 90. Това направи впечатление на разбирачите на коли, които се ошашавиха от цената на автомобила на дипломирания лекар, който се отказа от медицината.

Екранният д-р Тасев е признавал, че шофира играчките си на четири колела по 2 или максимум 3 години, след това ги продава и сменя с по-нови. Семейството постоянно се хвали колко е доволно от електричката си и колко пари за гориво са спестили. Най-вероятно Телешопови, както е прякорът на Теа и Наум, отново ще инвестират парите си в кола на ток, пише "Уикенд".

"Искахме да оптимизираме бюджета си и да продадем едната от колите си, като си купим нова и по-икономична. Какъв по-добър избор от "Тесла"?! Едно от най-хубавите неща е, че нямаш ключове – те са в мобилния телефон. Това, разбира се, имат и други автомобили, но тук е на друга степен. Чрез приложението мога да я контролирам от разстояние. Например да променя температурата й. Ако сте човек с фиксиран работен ден, каквито Теа и аз не сме, можете да настроите колата да е готова всяка сутрин в 8 ч. – и като батерия, и като удобства. Тоест зимата я подготвяте да е топла, а лятото – прохладна... Возилото разполага и с още една функция – може да пуска всякакви звуци, които да се чуват извън нея", заяви Наум след покупката на "Тесла". Звездата от "Откраднат живот" е изключително доволен от колата и редовно благодари на Дани – човекът, от когото купи електричката през 2022 г.

Виж коментарите (0)

Още по темата (305):
04.07.2024 Алисия се изфука с къщата си
04.07.2024 Гуспата се обясни в любов на "Острова на 100-те гривни"
04.07.2024 25 години по-късно те все още са заедно, облечени отново в лилаво
04.07.2024 Азис пържи кюфтета за Галена на морето
04.07.2024 Тони Димитрова каза на кого не прощава
04.07.2024 Тя беше обект на много подигравки заради килограмите, днес обаче...
Още новини от Любопитни новини:
Азис пържи кюфтета за Галена на морето
Големият въпрос: Българска ли е шопската салата?
Тони Димитрова каза на кого не прощава
Млади режисьори поставят дипломните си спектакли в конкурс на име...
Бащата на Радка Пиратка се ожени
Знаете ли какво е "ръка авокадо"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).