Наслука: Хванаха щука великан

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:32 / 14.01.2024
1815
Огромна щука хвана навръх Иван Геровски. Той пребори чудовищния сладководен хищник на езерото "Воден рай" край село Скравена до Ботевград. Самият майстор се похвали с рядката слука във фейсбук групата "За любители на щукарския риболов.

"Кога ще ми върже след Нова година, ако не на имения ми ден", във възторг е рибарят. Той разкрива, че успешната примамка, на която е налетяла щуката, е воблер с дължина 9,5 см. Лови със спининг пръчка с дължина 221 см.

Нетипично за тази част от годината, но водоемът все още не е замръзнал както и по-голямата част от равнинните в страната. Затова и риболовът на хищници с изкуствени примамки от брега продължава да е възможен. Все пак със застудяването тези дни се очаква ледът да обхване по-плитките язовири и блата и там да се практикува подледен риболов. Щука от дупка на замръзнало езеро успешно се лови на яз. "Малък Беглик" в Родопите, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).