Наричат го "острова на греха" заради пищните секс партита, обвити в мистерия и тайнственост

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:20 / 28.05.2024
1800
Невероятно море, синьо небе и зеленина, накъдето ти видят очите. Италианският остров Занноне изглежда на пръв поглед обикновено място за почивка, но всъщност има доста мрачно минало...

Островът има много лоша репутация, обвързана с тайни партита, разврат и убийство. Затова местните го наричат "островът на греха".

"Виждате ли тази бяла колониална вила горе?" – пита бившият рибар Джорджо Аниел като посочва с пръст каменната вила с изглед към Тиренско море (част от Средиземно море и намиращо се до западния бряг на Италия). 

"Там е мястото, където маркизът Казати Стампа е имал пищни секс партита през 60-те години". 

От единия край до другия е едва 1 км. В момента там има фар и изоставена вила в колониален стил, строена през 30-те години на миналия век. 

"Той имаше странни фетиши, беше воайор и обичаше да снима как съпругата му прави секс с други млади мъже." – разказва Джорджио, който в момента работи като гид и развежда туристи из острова.

Докато съпругът отивал на лов, жена му Анна Фаларино, бивша актриса, се забавлявала сама. Обичала да се къпе гола в морето и да се отдава на ласките на други мъже на плажа.

Самото разположение на острова било идеално за устройваните купони, които постепенно прераствали в оргии.

Във вилата през уикендите пристигали различни благородници, милионери или други известни навремето личности.

Според слуховете, маркизът си изградил тайна стая с двойно огледало, откъдето шпионирал гостите си. Той си водел и дневник със сексуалните си преживявания.

Всичко обаче приключва по ужасен начин.

През 1970 г. Анна се влюбва в един от младите си любовници. Маркизът ги хваща да правят секс във вилата тайно от него. Той убива и двамата, а след това се самоубива. 

Днес историята за еротичния остров на греха привлича редовен поток от туристи, които се събличат, за да поплуват в същите води като фаталната Анна Фаларино.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Гери Малкоданска се завръща с нов тв проект
Празник е! На днешния ден женитбата ще доведе до бърза раздяла
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Скандалната Анджела Ташева напусна "Биг Брадър" преди елиминациит...
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
Тази вечер изгрява зрелищно пълнолуние


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).