Надежда от "Ергенът" с бедна издръжка от бившия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:01 / 17.05.2024
1597
Надежда Вишнева от "Ергенът“ бързо се възстанови и дни след изписването й от болницата тя вече скача на батут със сина си. Неотдавна фаворитката от "Ергенът“ сподели в социалните си мрежи, че е приета в болница. Там прекарала около седмица, като всеки ден била на системи.

Не е ясно каква е причината Вишнева да е хоспитализирана, но феновете й споделят, че е възможно влошеното й здравословно състояние да е свързано с ниското тегло на блондинката. Още с появяването си в "Ергенът“. Надежда бе една от главните претендентки за сърцето на Алек. Че Вишнева може да спечели 3-тия сезон на най-одумваното шоу, се заговори още преди старта му. Други слухове твърдят, че на финала милионерът Александър Младенов избира другата блондинка - Маги Томова. Трети пък твърдят, че в последния епизод ще има прецедент - Алек щял да остави писмо, в което пише, че не избира нито една от двете последни участнички. Надежда е разведена, а бившият й съпруг е заможен гръцки бизнесмен.

Още в началото на предаването Вишнева сподели, че когато се е завърнала в Гърция, й е трябвало време да си стъпи на краката. Участничката по професия е HR специалист, старае се да балансира и времето с малкото си момченце, като заедно играят видеоигри. 

Има и други хобита като това да рисува и е създала собствена страница, в която публикува картините си. Веднага след като се върнала в България, започнала работа по специалността и успяла да изгради успешна кариера, но губи работното си място заради участието в "Ергенът“.

На помощ от бившия си мъж не разчита, единственото, с което той й помага, са 200 евро на месец издръжка за 9-годишния им син. 34-годишната майка споделя, че не може да се оплаче от финансовото си състояние и дори по време на първия й брак тя винаги е държала на кариерата и собственото си развитие. След края на снимките на предаването блондинката рязко забогатя, а дори наскоро отвори собствено студио за красота в един от най-предпочитаните и елитни райони на столицата, пише "Ретро".

Виж коментарите (1)

Още по темата (5972):
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
07.09.2024 Известна певица заработвала като танцьорка на пилон в стриптийз клуб
07.09.2024 И тя не издържа и наду джуките
Още новини от Любопитни новини:
Ива Софиянска омъжи най-малката си сестра
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Маги Томова и Маги Джанаварова - опасно добра комбинация
Предупредиха ни: Това не се е случвало от почти 23 години
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).