На много българи новата година ще започне с тези двете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:15 / 21.12.2023
1475
Впечатляващ финал на годината ще постави NOVA с празничната си програма на 31 декември. Артистичен шоу спектакъл на любимия водещ Димитър Рачков, специална Гала вечер с безброй изненади, забележителен концерт на балканските звезди Лепа Брена и Драгана Миркович и вълнуващи филмови заглавия ще зарадват зрителите в последния ден от 2023 година. Това написаха от Nova телевизия във фейсбук профила си и пуснала кадри от шоуто.

Водеши на програмата са Гала и Валери Божинов. В "Гала вечер на NOVA" ще участват талантливите артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти. С изобилие от добро настроение и много музика ще се включат и едни от най-любимите български изпълнители – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин. Специалното празнично издание на NOVA кани зрителите да празнуват заедно и да изпратят годината с усмивки и добри пожелания.

В 20:00 ч. започва специалното новогодишно издание на "С Рачков всичко е възможно“. Участие в щурото предизвикателство ще вземат големият Васил Найденов, водещата на "Съдебен спор“ Ромина Тасевска, колоритният д-р Мирослав Ненков, изпълнителите Алекс Раева и Криско и актьорите Елен Колева, Борислав Захариев и Герасим Георгиев-Геро. Звездните гости и водещият Димитър Рачков ще се включат в празнични игри и забавления, ще направят равносметка за изминалите 12 месеца, а някои от тях ще изпеят любими български песни.

В първите минути на 2024 г. настроение ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път заедно на една сцена през ноември в София, за да изпълнят най-големите си хитове в едно незабравимо шоу.

С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България. С три филма до обяд ще започне първият ден от 2024 г. – анимациите "Спайдър-Мен: В Спайди-вселената“ в 6:10 ч. и "Мавка: Горска песен“ в 8:20 ч. и приключенската лента "Дора и градът на златото“ 10:10 ч. Концертът "Обич и песен“ с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Тоника СВ, Братя Аргирови, Мими Иванова, Мая Нешкова, Нелина, Роси Кирилова, Роксана Белева, Теди Кацарова, Елвира Георгиева, квартет "Славей", Росица Ганева и др. ще отпразнува българската музика в 12:30 ч.

В следобедните часове зрителите ще могат да се потопят в романтичната атмосфера на снежната приказка в “По склоновете на любовта“ от 14:40 ч. и на комедията "Кралска Коледа“ в 16:15 ч., в която холивудската звезда Джейн Сиймур ще подложи на тежки изпитания героинята на популярната актриса Лейси Чабърт. Вечерта ще предложи необикновената история на две жени с големи мечти в българския филм "Диви и щастливи“ (21:00 ч.), в който главните роли са поверени на Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5974):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
07.09.2024 Къци Вапцаров с доста черен хумор: Като умра...
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).