Мюзикъли и оперети за края на оперния фест в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:59 / 27.08.2009
714
Откъси от популярни оперети и мюзикъли ще звучат в последната вечер от фестивала „Летни музикални празници", организиран от Оперно-филхармонично дружество (ОФД) - Бургас, община Бургас и Министерство на културата.
Харизматичният Орлин Горанов в компанията на звездите от Държавен музикален театър „Стефан Македонски" - бургазлийката Добрина Икономова, Олга Динова, Пеньо Пирозов, Александър Мутафчийски и Екатерина Тупарова едновременно ще пеят и танцуват на сцената.

Спектакълът „Перлите на оперетата и мюзикъла" включва едни от най-обичаните арии и песни от „Уестсайтска история", „Царицата на чардаша", „Прилепът" и много други.

„Следваме традицията празниците на класическото изкуство в Бургас да завършват с много настроение, за това залагаме на по-популярните жанрове, каквито са оперетата и мюзикъла", коментира директорът на ОФД- Бургас Александър Текелиев, чиято е идеята за фестивала.

Спектакълът е от 19.00 часа на 28 август (петък) в залата на операта.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).