Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Модни новини директно от Guess - вижте какво да носите този сезон
Автор: Екип Burgas24.bg 14:52 / 22.12.2023Коментари (0)851
©
От сезон на сезон, Guess майсторски усъвършенства баланса между непреходната класика и последните модни тенденции. Техните колекции се отличават с изисканост, непредсказуемост и контраст, поради което със сигурност можем да кажем, че изданията на бранда никога не остаряват. Всеки любител на модата винаги ще намери подходящото парче за себе си, независимо от спецификата на собствените си предпочитания. Ако сте запалени фенове на бранда и се чудите какви ще са новите тенденции, то този материал е за вас.

Какви са актуалните тенденции при модна марка Guess?

Guess е любима марка спечелил сърцата на милиони почитатели на модата, включително и в България. Новата колекция на guess българия е факт и обяви тенденциите за сезона, а ние ви представяме някои от фаворитите, които със сигурност трябва да притежавате:

Обувки Guess: този сезон трендът при обувките на популярния американски производител включва от класически вечни парчета, до забележителни издания, които привличат всички погледи - както винаги Guess покрива целия спектър от сезонни модни хитове. Независимо дали сте почитатели на равните подметки, или високите токчета, по-изчистената визия или изпълнените с детайли, Guess България ще оправдаят очакванията ви откъм стил, комфорт и функционалност.

Сникърси Guess: Винаги специални и различни, никога скучни! Златни детайли и разпознаваемата Guess емблема като десен са носители на популярните дамски модели, докато мъжката колекция маратонки е белязана от малко по-сериозна черно-бяла минималистична комбинация. Guess е една от малкото марки, успяла завидно да съчетае изисканото с екстравагантното и елегантното с бунтарското, като успешно намери печелившата комбинация за своя стил.

Чанти и аксесоари Guess: Що се отнася до чанти и аксесоари Guess, те са изключително стилни и елегантни и този сезон. Неутрални цветове , характерни катарами, изработка с най-високо качество и практичен дизайн са само част от причините да са ненадминати този сезон. Всеки дизайн се предлага в няколко различни модела, от портфейли, през малки чанти, до големи чанти и раници, които определено носят победа в категорията на естетически ненадминат комфорт.

Дрехи Guess: Създадени за млади, модерни хора, които водят активен живот, колекцията с дрехи за мъ
©
же и жени Guess България за този сезон впечатляват с невероятен характерен стил за бранда, в пълен резон с последните световни тенденции по модните подиуми.

Достъпна ли е модна марка Guess?



Ако все още не сте се докоснали до изключителните издания на Guess България и се чудите дали брандът е достъпен, то отговорът ни е "Да“! Марката е позиционирана в средния клас мода и е популярна сред младото поколение, което обича да се откроява със забележителен, ярък стил, подчертавайки младежкия си дух.

Всички мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари Guess са проектирани с качествени материали и майсторска изработка, винаги в пълен синхрон с най-актуалните модни трендове.

Къде да открием висококачествена Guess мода?

Висококачествена мода Guess България може да откриете не къде да е, а в онлайн магазин Answear.bg – забележителна модна дестинация с висока репутация, където ще откриете широко разнообразие от мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари на Guess от последните модни колекции на производителя. Всяка издание в каталога на доставчика се отличава с изключително качество характерно за американския бранд и автентична оригиналност.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Пожари 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: