Много вкусна рецепта за крем супата с тиква

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:17
202
Ако ви се похапва наистина вкусна крем супа и сте в търсене на правилната рецепта, знайте, че сте попаднали на точното място. Днес ще споделим с вас как сами да си приготвите най-ароматната и най-апетитната супа, без това да е обвързано с часове наред, прекарани в кухнята.

Как да си приготвите най-вкусната крем супа?

Продукти:

600 г тиква

300 г картофи

2 моркова

1 стрък праз лук

4 скилидки чесън

2 л. вода

4 ч.л. червен пипер

1 ч.л. къри

3 ч.л. кориандър

1 ч.л. индийско орехче

Начин на приготвяне на супата:

Много е важно пред себе си да имате всяка една от съставките от списъка с продукти. Благодарение на тях ястието се получава по-ароматно и по-вкусно от всеки друг път. Помнете, че подправките правят супата очарователна и запомняща се.

Започнете с нарязването на тиквата на кубчета. Когато сте готови с това, сложете я да се вари в дълбока тенджера до пълна готовност.

Към тиквата добавете и останалите зеленчуци, които предварително сте почистили и нарязали. Когато са почти готови, не забравяйте да поръсите със сол на вкус.

Когато всички зеленчуци са сготвени, ги пасирайте до гладкост. При необходимост може да добавите още малко сол, пише Actualno.com.

Най-накрая овкусете с черен пипер, къри, кориандър и индийско орехче. С този букет от подправки супата ще се получи по-вкусна и по-ароматна от всеки друг път. Гарантираме ви го.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кои са храните с най-високо съдържание на протеин?
Кои храни благоприятстват мозъчната функция
Есенните бебета имат свои уникални особености
Любовни трепети за три зодии
Известен актьор разказа страшни неща за жена си
DJ Мартен Роберто за "Луда по тебе": Искам да кажа какво се случи...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).