Мими Иванова е направо неузнаваема, изглежда с 30 години по-млада

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:02 / 06.10.2023
1037
С нова визия изуми публика естрадната звезда Мими Иванова. Преди седмица тя и съпругът ѝ Развигор Попов се появиха на участие в ресторант в Хасково, а визуалните промени у Мими не останаха незабелязани от присъстващите. 76-годишната певица изглежда с поне 30 години по-млада, а чертите на лицето ѝ са тотално неузнаваеми.

Иванова сияе без нито една бръчка по лицето си, с променена форма на носа и веждите, по-плътни устни и избелени зъби. "Никой не би казал, че тази жена гони 80 години. Та тя изглежда по-добре, отколкото преди две десетилетия. Вярно е, че има добър ген и винаги е била красавица, но пред старостта всички са равни“, коментират удивени почитатели на Мими.

В естрадните среди нейни колежки, които ѝ завидели на новата и драстично подмладена визия, веднага пуснали слух, че Иванова се е подложила на пластична операция в чужбина. Те смятали, че интервенцията, която си е направила, е нашумелият сред родните и холивудските звезди напоследък "фейслифт“. Той представлява пълно, но прецизно направено реконструиране на лицето, без да се правят радикални промени, но в същото време визуално подмладяването да бъде наистина драстично.

Пионерки в направата на скъпата процедура бяха част от фолкпевиците у нас, които се довериха на хирурзи в Турция и Америка. Възможно е скалпелът на някой талантлив доайен в естетичната хирургия да е вършал и по лицето на Мими, но самата тя никога не е потвърждавала, че има подобрения по себе си. Певицата винаги е твърдяла, че не е особен привърженик на корекциите и не се е притеснявала да разкрива истинската си възраст, което мнозина нейни колеги от гилдията отказват да правят.

Против модерните в последните години филъри с ботокс и хиалурон обаче Иванова не се е изказвала отрицателно. Твърде възможно е зашеметяващият ефект да се дължи и на инжекции в лицето, с които е постигната невероятната ѝ трансформация, пише "Ретро".

Мими и Развигор вече отново пеят заедно на сцената, след като неотдавна преминаха през тежка житейска битка. Композиторът се сблъска с онкологична диагноза, която обаче бе хваната навреме. След безкръвна операция и терапия във ВМА Попов успя да се възстанови напълно. Плътно до него по време на лечението бе съпругата му, която го обгрижваше денонощно. Заради заболяването Развигор не можеше да пътува в чужбина и не бе виждал дъщеря им месеци наред. Ина живее в Германия, където е женена за ямаец и имат момиченце. Това лято обаче дошла с детето си на гости на родителите си и прекарали няколко седмици заедно.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Известна наша журналистка се омъжи!
Венцислава Тафкова най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).