Милена с клубно турне из България, идва и в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:47 / 03.11.2010
638
За втори път тази година Милена Славова се впуска в серия от клубни гостувания. Обиколката включва 5 акустични концерта между 5-13 ноември в Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Варна и един специален концерт в София. В Бургас Милена ще гостува на 6 ноември, събота от 22 часа в клуб Bizzare - до Операта.

Акцентът, който личи в тези участия на Милена, е максималната близост с публиката - такаква, каквато само клубната атмосфера и акустичните инструменти могат да дадат. Подобно на предизвикалото силни отзиви пролетно турне, Милена и този път е в компанията на китариста и изпълнител Данчо Лазаров, с който двамата представят един много специален сет. Концертите са с обща продължителност почти два часа, включващи изпълненията на песни като "Ха-ха", "Охолен живот", "Месо", "Неам нерви", "Ала-Бала", "Така", "Ад", "Сън", "Защо?", "Истина", "Робърт", "Да закърпим небето", по-новите "Чворолино" и "Куклата Мици", в добавка няколко емблематични кавъра и песни от периода й в Англия. Дуото се впуска и в интригуващи импровизации, обръщане на значимо внимание на сериозните имена в българската музика, също класики на Тина Търнър, Сам Браун, Елвис Пресли, Рики Нелсън.

Билетите са със средна цена от 9 лв. и се продават на място, като единствено за концерта на 11-ти ноември в Строежа те могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Ticketstream.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).