Mike Fresh от 2-4 Family продуцира новия сингъл на G.G.P.

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:52 / 26.03.2010
1173
Едно от знаковите имена в световния музикален бизнес от края на `90-те - а именно Mike Fresh стои зад новата продукция на българския рап-лейбъл G.G.P. Постигналият милиони продажби с групата си 2-4 Family изпълнител реши да застане изцяло зад новия проект на изпълнителите Lil` Mak & Lamoza, едни от най-популярните родни рап-изпълнители. Сега MIKE, който е продуцирал и световноизвестни хитове от каталога на BackstreetBoys, DJ Bobo, N` Sync и др. вече е подготвил и новия хитов проект на GGP. Музиката, аранжимента и цялостната концепция на сингъла "Ball 2 U Fall" са дело на именития продуцент. В текстовете си известните бургаски имена не пропускат отново да прославят Бургас, както и да отправят послание към младите никога да не забравят откъде са тръгнали и кой им е помогнал да успеят в по пътя нагоре в живота си.

Проекта зад който стои Mike не е случаен, защото парчето е специално записано за участието на G.G.P. тази Сряда на концерта на Американската рап-звезда LIL JON в град София. Мултимилионерът в американския шоубизнес, стоящ зад всеки 3-ти хит по МTV допреди година пристига в България по покана на Мишо Шамара и ще разбие феновете в зала „Универсиада" на 31-ви Март. Лейбълът GANGSTA GANGSTA PRODUCTION са специално поканени да участват в подгряването на изпълнителя, като пред хилядите фенове на концерта бургаските представители ще изпълнят новия си хит, продуциран от Mike Fresh. Тримата изпълнители от G.G.P. - Lil` Mak, Lamoza & S.T.A.M.B.E.T.O. ще пристигнат в София в специална лимузина и дузина фенове от Бургас, пътуващи с тях за да станат свидетели на мегаспектакъла. Очаква се веднага след участието си в София бургаските артисти да започнат снимките по новия си видеоклип.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Известна опроверга спекулации по неин адрес
Знаете ли какво е чуфата?
Имат над 30 година брак, но за първи път излизат заедно на този т...
Есенните плодове и зеленчуци ще ви донесат не само здраве, но и п...
Морските курорти отстъпват на есента и планините
Как да разберем, че суджукът е готов?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).