Мейзи Уилямс от Бони М си пожела отмора с коктейли на плажа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:47 / 22.06.2009
1048
Фронтдамата на легендарните Бони М Мейзи Уилямс сподели, че вече няма търпение до началото на голямото лятно турне на диско легендите у нас, което ще премине през Добрич (29 юни), Варна (30 юни), Шумен (1 юли) и Бургас (2 юли).

Известната с целесъобразния си начин на живот шоколадова дискокралица възнамерява да използва цялото си свободно време през деня покрай концертите в двата ни морски града, за да отпусне морно тяло на плажа под слънчевите лъчи, които ще я заредят с енергия за голямото излизане на сцена вечер.

За времето на престоя си у нас Мейзи Уилямс е поръчала само леки храни като салати, морски деликатеси и пресни плодове, както и различни видове безалкохолни коктейли. Мейзи отказва всякакъв алкохол, което е част от тайната й за поддържане перфектна фигура.

В морската ни столица Варна Бони М ще отседнат в хотел „Модус", за шоуто им в Бургас са предвидени нощувки в хотел „Виго".

За концертите в Добрич и Шумен четиримата от Бони М много държат да се отдадат на дълги разходки, за да се запознаят със забележителностите на тези два китни български града и да да се потопят изцяло в атмосферата им.

Всеки един от предстоящите четири концерта на Бони М ще бъде уникален, обещават Мейзи Уилямс и колегите й. Зрителите в Добрич, Варна, Шумен и Бургас ще бъдат зашеметени от мащабите и пищността на шоуто, което диско легендите ще им поднесат. Специална сценография, новаторски аранжименти и разбира се незабравими хитове като Daddy Cool, Rasputin, Rivers of Babylon и много други очакват публиката на това единствено по рода си турне.

Билети за концертите могат да бъдат намерени на касите на театрите в Добрич, Варна, Шумен и Бургас и в разпространителската мрежа на Eventim.bg като цените им са повече от достъпни - между 8 и 30 лв.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).