Мариана Векилска отново откри любовта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:27 / 05.09.2024
1293
Мариана Векилска е откри отново любовта. Това стана ясно от неин пост в социалната мрежа. Тя публикува издайническа снимка, на която обаче е скрито лицето на половинката й. Фотото е направено, когато двамата са били гости на сватба.

От кадъра се вижда, че тв водещата е доста отслабнала и е облечена в актуален за сезона тоалет в ярки цветове. Тя грее усмихната, държейки за ръка мистериозен господин.

Малкото, което се вижда на снимката, дава да се разбере, че става въпрос за млад и добре сложен мъж, което изключва това да е някой герой от предишните връзки на Векилска.

Припомняме, че тя беше омъжена дълги години за радиоводещия Симеон Колев, с когото не са в много добри отношения. Двамата бяха в открита публична вражда, която Мариана обяснява с това, че бившият и мъж използва всеки удобен момент, за да злослови по неин адрес пред техни общи близки и познати. Според близки до Симо пък той е бил огорчен, защото причината за краха на тяхната връзка били изневери от нейна страна. Колев понесе изнасянето от семейния им дом много тежко, изпадна в сериозна депресия и дори потърси помощта на психолог.

Двамата имат син на име Момчил, който тази есен ще бъде студент в чужбина.

Неотдавна името на Векилска бе замесено със сексимвола на родното кино Калин Врачански, а в медиите се писа и за други връзки на водещата. После се зашушука, че е имала събиране за кратко с бащата на дъщеря си - бившия футболист Георги Донков, който според нейни близки е голямата любов в живота й, но това така и не беше потвърдено, а Мариана запази мълчание по темата.

За Векилска личното пространство винаги е било важно и тя умело избягва да разкрива прекалено много от личния си живот. Но явно новата й връзка я прави твърде щастлива, за да я пази в тайна.

Нейни приятели споделят, че водещата се чувствала окрилена с настоящата си половинка и планирала да го представи пред обществото, когато се увери, че връзката им е достатъчно стабилна, за да устои на засиления интерес, който ще има към нея.

Остава неизвестно за момента как децата на Векилска приемат случващото се, пише "Ретро“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1311):
18.09.2024 Малвина успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
18.09.2024 Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
18.09.2024 Ето кой спечели сърцето на Цеци Красимирова
18.09.2024 Фенове на Глория се чудят защо е сложила прилепнала рокля с този подут
корем
Още новини от Любопитни новини:
Малвина успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"
Фенове на Глория се чудят защо е сложила прилепнала рокля с този ...
Огромни неприятности за Майли Сайръс
Чушките са идеални за отслабване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).