Майли Сайръс няма приятели сред колегите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:33 / 14.06.2024
1457
Майли Сайръс разкри каква е причината за това да няма близки приятели в музикалния бизнес. В скорошно интервю за поредицата на Netflix, водена от Дейвид Летърман "Моят следващ гост не се нуждае от преставяне", 31-годишната певица разкри, че не смята, че тези, които работят в сферата на развлеченията, са "нейните хора“. 

"Не съм много активна или много активна част от моята общност от други артисти и знаменитости“, сподели тя.

Майли, чиято кръстница е кънтри иконата Доли Партън, обясни: "Просто не ги чувствам като моите хора, когато сме в една стая.“

Въпреки това, тя посочи Бионсе като човек, с когото чувства, че се свързва, може би защото я познава от много дълго време.

В интервюто Майли си спомни за един момент, в който е пяла заедно със суперзвездата, отгледана в Тексас, заедно с Мери Джей Блайдж, Кари Ъндърууд, Фърги, Наташа Бедингфийлд, Ашанти и други известни певци на концерта "Изправи се срещу рака" през 2008 г.

"Бях сбутана между Риана и Кралица Би, а те са напълно пораснали жени, прелестни, вероятно близо до моято възраст в момента. Извисяваха се над мен, абсолютно зашеметяващи", спомни си тя.

"Аз съм супер малка, имам акне, имам скоби на гърба на зъбите си и стоя до Марая Кери, която е обсипана с диаманти. И Бионсе беше толкова мила с мен“, сподели Майли на Летърман.

Майли се присъедини към Бионсе в последния ѝ албум, "Cowboy Carter", за дуета "II Most Wanted". Песента достигна номер шест в Billboard Hot 100.

"Само като я видях, създадох един вид връзка, може би, малко по-задълбочена“, обясни Майли.

Тя посочи на водещия на ток шоуто: "Никога не сме водили този разговор, така че сега ти и аз може би сме повече приятели, отколкото аз съм приятел с Бионсе".

Бившата звезда на Дисни подчерта: "Аз съм част от моята общност по този начин, но всичко е количество – не качество. Не съм много активна в това."

На друго място в интервюто си с Дейвид, Майли Сайръс обсъди специалната си връзка с кръстницата си Доли Партън. 

"[Доли] не се страхува да води трудни разговори“, сподели Майли. "Проведох тежък разговор с нея: казах ѝ: "Чудя се дали ще участвам в "Грами“ или не. И тя каза: "Е, разбира се, че ще направиш "Грами“ и не просто ще се появиш, но ще се изфукаш. И ще бъдеш всичко, което седи тук пред мен."

Майли направи наелектризиращо изпълнение на хитовата си песен "Flowers" на февруарското награждаване и спечели две награди – за най-добро поп соло изпълнение и запис на годината.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5975):
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Неузнаваем: Известен актьор се стопи, отслабна с 30 кг
Колоритната Дени от "Игри на волята" отново избухна със стил
Филип Киркоров отново разби всички! Вижте как и къде се появи
Тя се превърна в страшилище за мъжете в "Островът на 100-те гривн...
Слави Трифонов и Емилия се събраха
Ако е възможно, забравете или ограничете консумацията на купешкит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).