Мадлен Стоянова стана Мис Бургас 2010

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:26 / 18.12.2010
897
Мадлен Стоянова спечели титлата Мис Бургас 2010. Тя изпревари други 14 претендентки за титлата и получи короната, която освен множеството други награди, ще и донесе и едногодишен договор за работа в "TNT models menegment" - Милано, водеща мениджърска компания за модели в Италия. Нейни подгласнички, заели второто и третото място в конкурса са Яна Неделчева и Ваня Генова.

След повече от 10-годишно прекъсване конкурсът за красота "Мис Бургас 2010" се проведе на 15 декември в най-шикозния бургаски хотел - "Приморец". Инициативата да възстанови мястото на Бургас в модната карта на Европа е на модна агенция "G.I.D. Models" с управител Галина Димитрова, успяла да осъществи начинанието с помощта на основния спонсор - Гранд хотел "Приморец". Петзвездният гранд предостави цялата си база за подготовка на участничките в надпреварата. В продължение на три дни 15-те момичета, допуснати до финала, пребиваваха в хотела, за да изучат хореографията на събитието, да преминат през специалния подготвителен режим, разработен от специалистите в "Приморец" - вегетарианска диета, аеробика и спортна подготовка, СПА-прицедури и др.

Още на кастинга, проведен през ноември, стана ясно, че този конкурс е различен. Освен строгата селекция - възраст от 15 до 25 години, височина не по-малко от 168 см, без пластични операции и пиърсинг, кастингът отсява претендентките за короната и чрез тест за интелигентност. Затова и на финалната вечер всяка от тях трябваше да отговаря на въпроси, задавани от журито или публиката. 

Конкурсът се проведе в стандартните три тура. В изисканата обстановка на ресторант "Приморец" пред ентусиазирана публика участничките дефилираха в спортно-елегантни облекла, с бански костюми и с официални тоалети - най-новата колекция на варненската дизайнерка Елена Дойчева. Красавиците оценяваше компетентно жури, в чийто състав освен представители на модния бизнес, бяха включени известния пластичен хирург д-р Ангел Енчев, Надежда Ламбрева, която представи Бургас в конкурса "Мис България 2009", журналисти, както и някои от спонсорите на конкурса. 

Множество награди получиха всички участнички. Три специални награди връчи Гранд Хотел "Приморец" - ваучери за СПА-центъра в хотела. Други спонсори, излъчили свои фаворитки на конкурса, се включиха с предложения за безплатни посещения на салони за красота, с маркова козметика, дизайнерски облекла и екскурзии в чужбина. Ваучер за естетични процедури на стойност 1000 лв. връчи на победителката в конкурса д-р Ангел Енчев.

Конкурсът за красота "Мис Бургас 2010" има и своята благотворителна кауза. Част от средствата, събрани от продажба на покани, ще бъдат дарени на Центъра за интеграция на деца в неравностойно положение. По инициатива на организаторите с тях ще бъдат

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).