Луиза Григорова не мисли да прави корекции във визията си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:35
180
Луиза Григорова е на 34 години, но не мисли да се поддава на модата и да прави корекции във визията си. Актрисата държи на естествената красота и не се притеснява да се показва без грим. Тя твърди, че иска да остарява натурално, без да променя лицето си.

Луиза, която е и бивша манекенка, е запазила стройната си фигура, макар че е майка на 3-годишно момченце. Тя е споделяла, че няма време за фитнес, но се поддържа с дълги разходки сред природата. Григорова е разказвала oще, че не обича да пази диети, но понякога се случвало да минава на режим, ако е заради роля. В такива случаи просто изключвала захарта от менюто си. "И без това тъпченето със сладко е вредно!", категорична е звездата.

Луиза неведнъж се е показвала без макиаж и е осъждала перфектните кадри в инстаграм, които карат хората да се мислят за грозни, дебели и скучни. Тя твърди, че е важно да се чувстваме добре в кожата си и да се грижим за здравето си, но не и да се вманиачваме по недостижимите стандарти за красота и естетичните корекции. Актрисата се опитва да възпитава и сина си Бран по този начин – да търси по-дълбокия смисъл, а не да се стреми само към лъскавата и лесна страна на живота.

Наследникът на Григорова и Мартин Макариев ще навърши 4 години в края на септември. Режисьорът има още едно дете от предишен брак, но Луиза е в отлични отношения с момчето. Тя твърди, че 13-годишният Боби се разбира много добре братчето си. Звездата неведнъж е демонстрирала любов и грижа към доведения си син.

Когато малкият Бран се появи на бял свят, всички бяха изненадани от нестандартното име, което родителите му избраха. "Винаги съм мечтаела за момиче и имах много варианти за женско име. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да преглеждам един списък, озаглавен "Забравени стари български имена". От 600 имена ми хареса само Бран. Мъжът ми го чете отделно и също беше харесал това име", споделяла е Луиза.

Според запознати тя вече се чувствала готова за още едно дете, но напоследък била затрупана с ангажименти и пътувания, затова смятала, че моментът още не е подходящ. Иначе силно се надявала някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря. Дори вече й е избрала име.

Луиза Григорова и Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г. За времето, през което са заедно, връзката им премина през някои изпитания, но сега са по-щастливи от всякога. 

"Бях на 23, когато с Мартин станахме двойка. Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18, снимахме клип на Миро, но дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал, така се събрахме. Първо се влюбих в таланта му, след това го обикнах като човек", разказвала е актрисата.

Сериалът, за който говори е "Дървото на живота". Искрите между тях пламнали на снимачната площадка, но в началото решили да запазят връзката си в тайна, защото Мартин все още не бил окончателно разделен с бившата си половинка Кремена. Поддържал паралелна авантюра и с актрисата Елена Петрова. 

"Бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си отношения и да бъде само с мен!", признавала е звездата.

Запознати твърдят, че първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният й часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За късмет, проблемите й не били сериозни и след кратко лечение резултатът бил налице.

Актрисата често споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало. Тя изкарала изключително спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много лесно свалила и излишните килограми. Това се случило с повече движение и ежедневни разходки с бебешката количка, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1393):
24.09.2024 Сериозна битка в "Коя е тази песен?"
24.09.2024 Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на скандала с Патриша Хийтс
24.09.2024 Галена ляга под ножа
24.09.2024 Милионер иска да влезе в "Биг брадър"
24.09.2024 На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си
приятелка
24.09.2024 Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов атакува "Гласът на България"
Още новини от Любопитни новини:
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...
Мон Дьо разказва за трудностите, през които е преминал
Роднина обрал Софи Маринова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).