Лепа Брена взриви два хотела на морето

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:46
244
Лепа Брена напълни два петзвездни хотела на Българското Черноморие. Снощи легендата на сръбската музика изнесе ексклузивен бутиков концерт в Кранево пред над 300 души – гости на хотелите “Терма палас" и “Еко Терма". Звездата на Балканите зарадва своите фенове с нови и стари песни. Концертът започна малко след 21 часа и продължи точно 100 минути.

Лепа Брена се появи в елегантна синя рокля и в отлична форма. Тя беше посрещната с бурни аплодисменти. Гранд дамата се качи на сцената в концертната зала на хотелския комплекс "Терма вилидж“ заедно със своя бенд.

Световноизвестната певица изпълни едни от най-емблематичните си песни, които са гледани на живо на концертите й от милиони почитатели, а албумите й са продадени в милионни тиражи.

Сред хитовете на концерта й у нас бяха "Luda za tobom“, "Uđi slobodno“, "Mile voli disko“, "Miki, Mićo“, "Pazi kome zavidiš“, "Ja nemam drugi dom“, "Jugoslovenka“, "Bato, Bato“ и много други.

"Не мога да повярвам, че Лепа Брена пее в Кранево – това е нереално“, "Днес сбъднах мечтата си да видя Лепа Брена“, "Класа! Тази жена доказа, че е голяма звезда“, "Поздравления за домакините и чудесната организация“, бяха малка част от коментарите на присъстващите.

"Този концерт е доказателство, че няма невъзможни неща и голяма звезда като Лепа Брена може да дойде и да изнесе запомнящ се концерт в едно малко населено място като Кранево, което през годините се превърна в желана дестинация за почивка. Целта ни беше да зарадваме хората и да им предложим незабравимо преживяване. За целия ни екип, който работи по организацията, това беше огромно предизвикателство, а днес е голямо щастие за добре свършена работа като гледаме радостта в очите на гостите си“, заяви пред Bgtourism.bg Андриан Димитров – член на Борда на директорите на "Терма вилидж“.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1781):
14.10.2024 Цитиридис мисли за бебе
14.10.2024 Лора Георгиева роди, бебето с интересно име
14.10.2024 Продадоха за 1,5 милиона долара Железния трон от "Игри на тронове" 
14.10.2024 Тодор Живков искал да "спаси" Георги Парцалев
14.10.2024 Дъщерята на президента с рокля за 10 000 лева
14.10.2024 Мира Добрева с нова визия
Още новини от Любопитни новини:
Дъщерята на президента с рокля за 10 000 лева
Експерти: Навсякъде, откъдето минава алкохолът в тялото, има дире...
Мария Бакалова: Казваха ми да не се надявам за ролята на Ивана Тр...
Мария Илиева готви голяма изненада за феновете си
Инженер показа модел на извънземна кола, цената ще достига до 4,3...
Намалиха заплатата на Натали Трифонова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).