Лекарите дават шанс на Гого да оздравее

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:17 / 06.05.2010
1925
Гого от Фамилия "Тоника" посреща днес имения си ден в клиника по рехабилитация в Тел Авив. Най-хубавото за него днес е възкресената надежда, че ще може да радва многобройните си почитатели. Лекарите от израелската клиника дават огромни шансове той отново да се оздравее. Синът му Димитър Георгиев каза специално за PRO.BG, че в тази клиника са били настанени много хора в крайно тежко състояние, сред които и Мануела Горсова. „Те имат конкретна концепция какво да правят. Буквално думите, които ги е казал невролога са, че много малко са знаели преди години за тази болест, но в момента нещата са много ясни и той смята, че ще може да се справи перфектно със ситуацията", сподели надеждата за Гого синът му.

Тежката диагноза Гого разбира преди година. Отначало единствено с помощта на семейството се е опитвал да се справи с проблема, докато неговите приятели разбират за това. Така само в рамките на няколко седмици бе организирана една от най-големите благотворителни кампании за набиране средства за лечението му. След многобройните изследвания у нас и в Белгия и благодарение на стотиците българи, които подкрепиха Гого в кампанията, той вече започна лечение в Израел.

Синът на легендарния певец сподели още, че все още няма промяна в състоянието на баща му. Той обаче е доволен от факта, че лекарите са върнали надеждата на Гого, че отново ще оздравее. "Аз усетих баща ми, че е доста вдигнат на крака от тези думи", каза той.

Димитър Георгиев сподели, че Гергьовден винаги е бил празник, който семейството е празнувало заедно. Тази година традицията няма да се спази, но той се надява другата година отново всички да бъдат заедно, а следващото лято желанието на Гого да се сбъдне - да си води внучката по плажа.

Кампанията в помощ на Гого продължава. Всеки , който иска да помогне за лечението на любимия на поколения българи певец, може да го направи като изпрати SMS на номер 17 777 и напише DMS Gogo.


Виж коментарите (0)

Още по темата (37):
17.01.2014 Ева Найденова: Изгавриха се с паметта на Гого
12.01.2014 Хиляди изпратиха Гого в последния му път
12.01.2014 "Фамилия Тоника": Сбогом, приятелю! Ние пак ще пеем, но песента ни ще плаче с нас...
12.01.2014 Днес бургазлии се прощават с незабравимия Гого
10.01.2014 Президентът изпрати съболезнователно писмо до семейството на Гого
10.01.2014 Кметът: Когато чуете или запеете "Бургаски вечери", спомняйте си за Гого
Още новини от Любопитни новини:
Мери Бойс Бенд представят видеото към песента "Здравей" тази вече...
Уил Смит празнува
Сиромахов: Някои хора заслужават уважение, а други – не
Кои са сутрешните практики за контрол на кръвното налягане?
Водеща в bTV: Измина най-трудният и най-самотният месец в живота ...
Милко Калайджиев на 73: Пее легендарни песни и е откривател на на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).