Легендарна водеща продължава битката с коварна болест

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:33
263
Култовата водеща на БНТ Мария Янакиева опроверга слуховете, че вече е изписана от болницата. За жалост това още не е така, а потвърждението идва от самата нея.

"Все още лежа в болницата, не съм изписана!", заяви незабравимата водеща пред "България днес" незабравимата водеща Мария Янакиева.

Скоро се появи информация, че Янакиева е приета по спешност в столична болница и преминава през коремна операция, както и че вече е изписана. Част от тази новина обаче, се оказа невярна, защото водещата все още лежи на болничното легло.

"Би трябвало да се възстановявам", допълва Янакиева. Думите й сочат, че най-вероятно бившата водеща се възстановява бавно и без усложнения от манипулацията.

Според източници славната говорителка е приета в Коремната хирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна" - ИСУЛ и е оперирана от д-р Пейчинов. Янакиева не сподели от какво е страдала, нито и за това каква е била самата операция. Увери ни, че ще говори по-нататък за цялата епопея, през която е преминала.

Това не е първата борба на Янакиева с болестите. Любимата на поколения българи говорителка сподели ослепява с едното око.

"Направиха ми операция "изстудяване" и не виждам в момента с едното око. Добре се чувствам. С едното око чета, с другото гледам. Много е тъжно с едно око, вървиш, не знаеш как да хващаш предметите. Но не се оплаквам, преживяла съм какво ли не в този живот", казва Янакиева пред "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1991):
25.10.2024 Мъжът на Петя Дикова: Нашето обичане става на 7 днес
25.10.2024 Кейти Пери ударила Орландо Блум по мъжкото му достойнство
25.10.2024 Не бихте си помислили, че има син на 21 години
25.10.2024 След 27 години брак той се разведе, новата му - също, за да са заедно
25.10.2024 Хванаха в крачка Лео ди Каприо с един от най-успешните модели
25.10.2024 Джо Лин Търнър и Мария Илиева представиха своя дует
Още новини от Любопитни новини:
Кога се слага киселото зеле?
Трите растения в саксия, които ще повлияят на добрата климатизаци...
Температурните амплитуди с помощта на климатик – време е за настр...
Защо не бива да спим по корем
Галена се завърна
Джо Лин Търнър и Мария Илиева представиха своя дует


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).