Куп БГ звезди чакат бебета в най-скоро време

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:15 / 09.11.2023
822
Куп звездни бебета ще се родят в близките няколко месеца. Едни от най-популярните жени у нас ще станат майки, коя за първи, коя за втори път.

Разбира се, тема №1 у нас е бременността на Николета Лозанова. Считаната за най-сексапилна българка у нас най-сетне ще дари с рожба любимия си Ники М. Появиха се слухове, че звездната двойка не чака едно бебе, а близнаци, с което съдбата ги дарява след дългогодишните им безуспешни опити да имат свое дете.

Лозанова обаче мълчи по темата и дума не обелва. Наскоро по неин адрес плъзна друга шокираща новина, че НиЛо ще изкопира фамилия Кардашиян и раждането на отрочето й от вратаря на "Левски“ ще бъде предавано в национален ефир. Потвърждение на това засега няма.

Актрисата Искра Донова също най-сетне успя да забременее Звездата от "Братя“ и "Скъпи наследници“ преминава през няколко неуспешни ин витро процедури, но не се отказва и ето, че скоро тя очаква на бял свят да се появи първата й рожба.

Колежката й Дария Симеонова пък ще стане майка на 2 деца. Чаровната актриса, която нашумя от "Откраднат живот“, очаква второто си дете. Дария и любимият й Тони имат син на име Макси.

Друга популярна актриса Даяна Хаджиева, също е в трепетно очакване да стане майка Хубавицата, която участва и във "Фермата“ преди години, ще роди след броени седмици. Татко на бебето е Кристиян Ставрев, с когото брюнетката е заедно от дълги години. "Разбрах случайно, че съм бременна“, сподели преди време Ханджиева. 

Рожба очаква и едно от диамантените ни момичета - Мадлен Радуканова.  Гимнастичката, част от ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва злато от игрите в Токио, ще дари любимия си Божидар с бебе след месеци, припомня HotArena.

Горд баща пък буквално преди часове стана водещият Ненчо Балабанов. Съпругата на екранния Христо Чобанов от "Ол инклузив“- Катрин, го дари с малката Алина. Така лицето на "Сделка или не“ вече си има и момиченце. От първия си брак Ненчо има пораснал син.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5976):
01.10.2024 Ще се превърне ли сериалът "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
Още новини от Любопитни новини:
Предизвикателства и трудности за някои зодии днес, други са благо...
Един млад режисьор и сценарист се захвана да прави филм за Милен ...
Актрисата Яна Маринова попадна в пипалата на хакери
Френските думи, които използваме всеки ден в българския език
Почитаме един от учениците на Исус. Хора с красиви имена празнува...
Историята на двореца в Балчик - любимото място на кралица Мария Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).