Култовият спектакъл "Ножица трепач" за първи път на бургаска сцена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:51 / 04.02.2011
956
"Това, което решите вие, това ще играем ние" - само една реплика от култовия спектакъл на Театъра на народната армия "Ножица трепач" показва, че зрителите ще станат свидетели на нещо необичайно. Те няма да са просто зрители, а ще бъдат сценаристи и режисьори на онова, което ще се случи на сцената. "Ножица трепач" от Брус Джордан и Мерилин Ейбръмс, която от 7 години е в афиша на Театъра на народната армия и е изиграна 170 пъти, се представя за първи път в Бургас на 3 февруари при изключително голям интерес - 800 продадени билети дни преди представлението.
Часове преди спектакъла актьорите Веселин Ранков, Стефания Коева, Иван Радоев, Ненчо Илчев, Александър Дойнов, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, целият творчески екип се срещнаха с журналисти и оповестиха началото на още нещо необичайно - сътрудничество между театър и хотел. За първи път сме приемани по такъв разкошен начин, това ни връща удоволствието да бъдем на сцената и да се чувстваме полезни за нашата публика, казаха гостуващите актьори. А според тях бургаската публика е специална, разглезена от дългогодишните театрални традиции в града.

Театърът на народната армия има амбицията всеки месец да гостува на бургаска сцена. През март бургаската публика ще види най-дълго играната пиеса на Шекспир "Много шум за нищо", постановка на проф. Красимир Спасов. Обмислят се варианти и за камерни спектакли, които от следващия сезон ще могат да гостуват в Бургас.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).