Кралски готвач разкри как се е хранела принцеса Даяна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:43 / 24.05.2024
1230
Принцеса Даяна продължава да бъде модел за подражание на милиони жени по света. Много момичета се опитват да разгадаят тайната за стройната ѝ фигура, а кралският готвач Дарън Макгрейди отговори на всички въпроси, хвърляйки светлина върху това как Даяна е поддържала формата си.  

Той казва, че принцесата е била непретенциозна спрямо храната, но от 1992 г. стриктно следяла храненето си и се придържала към балансирана диета, за да се предпази от булимията, с която се е сблъскала преди това. Главният готвач си спомня, че за закуска хапвала печени картофи със спанак и поширано яйце. 

За обяд обикновено залагала на нещо зеленчуково, например чушки. Готвачът ги пълнел с ориз, тиквички, гъби и сирене. Макгрейди споделя, че балансът и умереността в храненето са основната тайна за фигурата на Даяна. 

Принцесата рядко ядяла червено месо, а говеждо или свинско - никога. От време на време хапвала агнешко, но само на гости. Най-често избирала пиле, риба или нещо вегетарианско.  

Освен това принцесата тренирала редовно и се опитвала да прекарва възможно най-много време в активни дейности, писа Edna.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Гери Малкоданска се завръща с нов тв проект
Празник е! На днешния ден женитбата ще доведе до бърза раздяла
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Скандалната Анджела Ташева напусна "Биг Брадър" преди елиминациит...
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
Тази вечер изгрява зрелищно пълнолуние


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).