Край! Отново е ерген!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:07 / 16.09.2024
903
Пианистът Евгени Генчев отново официално е ерген, след като 2 години уж беше сериозно обвързан. Чаровният музикант, който срещна любовта в шоуто на Би Ти Ви "Ергенът", се е разделил още преди месеци с манекенката и защитница на четириногите Валерия, на която даде годежен пръстен в предаването. Той живее сам в родния си град Пловдив, а къде е тя, не е ясно.

От месеци никой от обкръжението на Евгени не го е виждал в компанията на Валерия. Музикантът, който работеше в чужбина, преди да тръгне да си търси жена в скандалното риалити, се е завърнал окончателно в родината. Но жена край него скоро не е засичана. Той се движи сам из родния си град Пловдив, среща се с приятели, забелязван е и край местните културни институции, най-вероятно в процес на работа над нови проекти. 

Но Валерия не е с него. Въпреки отсъствието на любимата жена, пианистът не изглежда нещастен. Даже напротив – той е усмихнат и дава вид на изключително доволен от живота си човек. Някои дори намират, че без манекенката изглежда по-щастлив, отколкото по времето, когато се срещаше с нея. Тогава той се стараел да я обгръща с внимание, когато са на публично място, заради което стоял встрани от компанията на други хора. Сега бил общителен, разговорлив и контактен. По нищо не личало, че страда за Валя или че тя му липсва.

Както "Уикенд" писа, преди дни самият Евгени се похвали, че е ходил на море с приятели, и показа снимки заедно с въпросните хора. Това се оказаха актьорът Ивайло Захариев и неговата половинка Станислава. Валерия не е била част от тази компания. Лятото тя е била на гости у баба си на село, занимавала се е с кучетата и котките, за които се грижи, лекува и им търси дом, пробвала е много булчински рокли, но само по работа – като манекенка. Булка, изглежда, няма да стане скоро.

Последната снимка, свързана с Евгени, която Валерия е показала в социалните мрежи, е от 5 ноември миналата година. Кадърът е на две ръце – мъжка и дамска, поставени една върху друга. Никъде дори не пише, че това е ръката на Генчев – това е предположение на феновете на двойката.

Макар да не са я виждали скоро с пианиста, Валерия не е прекъснала отношенията си с друг човек, с когото се е запозна в шоуто на Би Ти Ви. Това е палавата каратистка Айлин, която обмени доста слюнки с Генчев пред камерите. Двете моми продължават да са най-добри приятелки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1329):
19.09.2024 ДесиСлава горда баба на внучка на 5 месеца
19.09.2024 Дичо се завърна не къде да е, а в D2
19.09.2024 Ергенка се показа бременна
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
Още новини от Любопитни новини:
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).