Конкурсът “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” зарадва всички 50 участници и многобройната публика с детски игри, изненади и награди

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:31 / 31.05.2009
2776
Бургас Плаза се превърна в арена за детски игри и забавления по повод Деня на детето. 50 момичета и момчета на възраст между 3 и 7 години участваха в конкурса "Мини Мис и Мистър Бургас Плаза", организиран от търговския център. За всички деца, които не влизаха в тази възрастова група и за многобройната публика бяха предвидени множество детски игри и изненади. Ивет Василева и Арам Агабекян бяха избрани за Мини Мис и Мини Мистър Бургас Плаза, а всички останали претенденти за короната получиха награди осигурени от търговските вериги, наематели в мола.

Водещите на забавната програма и на конкурса Спортакус и Стефани накараха всички участници да се чувстват като герои от известното детско филмче Лейзи Таун и като победители от конкурса. Състезанието протече в два кръга, в които децата дефилираха и показаха своите таланти, а специално жури с председател Христина Секлемова избра малките победители. Мини Мис и Мини Мистър Бургас плаза получиха много награди от Pierre Cardin, по едно колело от Карфур; чек на стойност 200 лв. от Mothercare, както и страхотни награди Carnival Kids, от Колев и Колев, Jou Jou, Sport Depot, Pulsar, DM, Deichman, KFC.

"Чрез конкурса Мини Мис и Мистър Бургас Плаза искахме да покажем, че търговският център може да предложи много стоки и забавления и за най-малките си посетители. Сред богатия микс от наематели в Бургас Плаза попадат някои от най-престижните български и международни вериги за детски стоки в България. Изключително сме щастливи, че успяхме да накараме многобройните деца и техните родители да усетят магията на детския празник", коментира Таня Косева - Бошова, изпълнителен директор на Бургас Плаза АД.

Поради изключително големия интерес към конкурса "Мини Мис и Мистър Бургас Плаза", организаторите коментираха, че ще се постарят да повторят събитието до края на годината, за да могат да се изявят всички желаещи деца от Бургас и региона.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Народният театър "Иван Вазов" среща публиката със световното изку...
Цитиридис: Сам се прецаках
Експертиза посочва държал ли е пистолет Христо Шопов по време на ...
Галена ляга под ножа
Губят ли хранителните си свойства продуктите, които съхраняваме в...
На 79 звезда от култовата група АББА се ожени за 51-годишната си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).