Кобилкина с ново предложение за брак

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:12 / 22.07.2024
1219
Наталия Кобилкина най-накрая призна, че има нов мъж след развод си с Такис Дретакис преди година. Само че не искала да вдига сватба с него. Само преди 2 седмици рускинята е отказала предложение за брак, защото предпочитала да си остане мома поне до есента. 

"Предложенията за брак ги получавам като предложения за кафе!" По този начин описа отношенията си с мъжете Наталия Кобилкина в интервю за Би Ти Ви в понеделник. Тя не разкри директно, че има нова връзка, но това стана ясно от контекста на думите й. Водещият Камен Лисички я запита за личния й живот и прословутата опашка от кандидат-съпрузи, с които е известна. Тя му отговори, че съвсем наскоро е отказала поредно предложение за брак, от което става ясно, че все пак има някаква връзка, макар и поне засега да не смята да я узаконява. "Получих предложение за брак преди 2 седмици, но казах: "Извинявайте, аз съм в период на междумъжие и до есента поне – никакви бракове!", обясни Наталия.

Сексоложката въведе в обръщение термина "междумъжие", когато миналата година съобщи, че се развежда с втория си съпруг – гръкът Такис, от когото има син. С тази дума Кибилкина обозначава периода след раздялата с партньора си и преди встъпването в нови сериозни отношения. Тя се чувствала много добре в този период и поне засега не смятала да го разрушава с нов годеж. Явно е последователна в решението си, защото само преди 3 месеца отново се похвали с много отказани пръстени – цели 5 за година. Не е ясно дали, освен отказаното преди 2 седмици предложение, не е имало и други в рамките на тези 3 месеца.

Камен Лисички я попита и за новата връзка и как синът й Филип я приема, но после по неясни причини потули въпроса, питайки къде е момчето в момента. "В Гърция при баща си и баба", отговори майката и смени темата. Така и не стана ясно кой е мъжът, предложил брак преди 2 седмици, от колко време са заедно и дали детето й знае за него. Рускинята твърди, че й е много лесно да накара мъжете да й паднат на коляно, но едва ли някой смята, че го правят при чисто платонични отношения с нея. Ако пък е така, значи тя наистина е магьосницата, за която се представя. Само че поне засега няма как да го докажем, защото не сме виждали въпросните мъже с годежни пръстени в джобовете, нито сме наясно какво става между тях и обекта на желанията им.

Кобилкина твърди, че знае всичко за брака, защото е била в брак в продължение на 19 години сумарно – 9 години с Такис, а преди това – с предшественика му Неделчо, с когото са били заедно още като студенти. Сега й било интересно да изучава "междумъжието", с което не била свикнала, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1326):
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
19.09.2024 Емрах се похвали
19.09.2024 Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка
Още новини от Любопитни новини:
Мистериозни вибрации са разтърсили земята в продължение на 9 дни
Освен на Камелия Джокович направи страхотна реклама и на Бургас
Диспенсерите за вода са развъдник на бактерии!
Преди да си отиде кралица Елизабет е писала писма до двама любими...
И Нешка Робева се изказа за Джокович и "Луда по тебе"
Зейнеб се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).