Кейт Мидълтън: Да бъда ваш полковник е голяма чест

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:45 / 10.06.2024
1450
Все още няма официална информация колко дълго ще продължи отсъствието на Кейт Мидълтън заради продължаващото лечение на онкологичното й заболяване. Наскоро се появиха предположения, че тя може изненадващо да се появи на военния парад Trooping the Colour, който ще се проведе тази събота, 15 юни.

А в края на миналата седмица принцесата на Уелс изпрати първото си официално писмо от шест месеца насам. То бе адресирано до членовете на ирландската гвардия, на които е почетен полковник. В него тя се извинява за отсъствието си на генералната репетиция за парада, която се проведе седмица преди него.

"Да бъда ваш полковник е голяма чест за мен и много съжалявам, че нямам възможността да ви поздравя на тази репетиция", пише Кейт Мидълтън. Тя също така моли да приемат нейните извинения и изразява надеждата си съвсем скоро да може отново да ги представлява.

Не пропусна да спомене и колко горда е с целия полк и как оценява усилията на всички, които са тренирали с месеци за грандиозното събитие. Думите й трогнаха военните и в профила на гвардията в социалната мрежа Х бяха публикувани снимки на писмото, както и от самата репетиция.

Писмото е било прочетено на глас от гвардейците, а те от своя страна го аплодират бурно. В публикацията се казва още, че желаят на Кейт Мидълтън всичко най-добро и бързо възстановяване, предава lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Представителите на тези зодии ще се радват на пълни джобове
Пръска сексапил и красота след раздялата
Вижте снимка на Натали Трифонова от първия й учебен ден
Какво беше училището по време на соца?
Днес един от най-популярните у нас американски актьори празнува р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).